Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Διαβεβαιώσεις ο μεν, στήριξη ο δε


Ο προβληματισμός είναι έκδηλος στις τάξεις του Άρη. Άλλωστε, η τελευταία θέση στην βαθμολογία δεν λέει ψέματα για τον «Γολγοθά» που έχει να ανέβει στο εξής η ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο ο Δημήτρης Ηλιάδης είχε συνάντηση την Δευτέρα με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και όλο το τεχνικό επιτελείο. 


Βασικό θέμα του meeting ήταν οι πολλοί τραυματισμοί που έχουν πλήξει την ομάδα. Ο Σέρβος σε κάθε παιχνίδι έχει πολλούς απόντες και δεν μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του. Μόνο χθες απέναντι στον Παναιτωλικό χτύπησαν οι Τριανταφυλλάκος, Τάτος, Ψυχογιός και Παπαδόπουλος. Από τη μεριά του, ο Σέρβος και η... ομάδα του ξεκαθάρισαν πως αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για όλους τους παίκτες ούτως ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Μιλίνκοβιτς διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ πως θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά και η ομάδα θα βρει τον... δρόμο της άμεσα. Άλλωστε φάσεις γίνονται, το πρόβλημα εντοπίζεται στην τελική φάση. 

Από την μεριά του, ο κ. Ηλιάδης επανέλαβε πως στηρίζει απόλυτα όλο το τιμ, πιστεύει στο έργο τους στους «κίτρινους» και τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους για την άμεση ανάκαμψη του συλλόγου.

πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου