Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν είναι φαβορί ο Κέστνερ


Συνάντηση με τον έναν από τους τρεις υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο του Άρη είχε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης. 


Ο Λόρενζ Γκούντερ Κέστνερ βρέθηκε με ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη και είχε τρίωρη συνομιλία με τον πρόεδρο των κίτρινων. Στη συνάντηση αυτή αναπτύχθηκε όλο το πλάνο των κίτρινων, αναλύθηκε το υλικό της ομάδας, η δυναμική του κόσμου και ότι έχει να κάνει με τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος ανέλαβε το 2010 την πρώτη ομάδα της Βόλφσμπουργκ  για 2 περίπου μήνες, ξαναγύρισε στην Κ20 της ομάδας και από τότε βρίσκεται εκεί. Έχει δουλέψει επίσης στην Έσεν, την Χόφενχάιμ, την Καρσλρούη, την Ουντερλάκινγκ, την Κολωνία τους Κίκερς Στουτγάρδης και την Φράιμπουργκ.

Η συνάντηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είχε οριστική κατάληξη, μια και ο Κέστνερ ζήτησε να συζητήσει πρώτα με την οικογένεια του το ενδεχόμενο να μετακομίσει για πρώτη φορά εκτός γερμανικών συνόρων.

Πάντως σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στη διοίκηση της ΠΑΕ ο 61χρονος Γερμανός δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή της ΠΑΕ Άρης. Μάλιστα ο Δημήτρης Ηλιάδης έχει καταλήξει σε δύο άλλους ευρωπαίους τεχνικούς μεταξύ των οποίων θα επιλέξει το νέο προπονητή της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου