Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Φωτογράφε... τράβα μια φωτογραφία!


Αίσθηση προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη και στους κόλπους της Κοινωνίας Μελών Άρη η κοινή φωτογράφιση του μέλους του δ.σ. του φορέα Άγγελου Μυσιρλή με τον -προ εννιαμήνου- υβριστή του Άρη και "ανεπιθύμητου" σύμφωνα με την ΚΜΑ Κωνσταντίνου Swag Ζέρβα. Μάλιστα και οι δύο φαίνεται να το διασκεδάζουν σε αυτή την ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή!



Ο Άγγελος Μυσιρλής προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ενέργειά του προέβη σε δηλώσεις σε διάφορα ΜΜΕ. Μιλώντας στα Αθλητικά Νέα 98,7 είπε ότι μπερδεύτηκε από τα γυαλιά και το ντύσιμο του Κωνσταντίνου Swagger Ζέρβα τον οποίο παραγνώρισε με τον Λάμπρο Σκόρδα με τον οποίο μοιάζουν, ιδιαίτερα στο σωματότυπο. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι ήθελε μία αναμνηστική φωτογραφία μπροστά από τα λάβαρα του Άρη με τον πρόεδρο των τίτλων.


Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Swag Ζέρβας έδωσε τη δική του εκδοχή στην υπόθεση. Μιλώντας σε αντικειμενικό "τουρκοράδιο" της πόλης είπε ότι έψαχνε το περίπτερο της ΔΕΘ με αξεσουάρ ένδυσης και παλτά αλλά τον ξεγέλασαν δύο παίχτες του Άρη που βρέθηκαν μπροστά στην είσοδο και τους έχει φέρει στην ομάδα ο Δημήτρης Μούτας. Μάλιστα στο περίπτερο μπήκε με τα γυαλιά ηλίου (όπως άλλωστε φαίνεται από τη φωτογραφία) για να μη γίνει αντιληπτός από τις χιλιάδες θαυμάστριές του. Για κακή του τύχη, όπως δήλωσε, μία εξ' αυτών τoν αναγνώρισε και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του. Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή όμως ο Άγγελος Μυσιρλής της είπε ότι ήθελε να φωτογραφηθεί στο περίπτερο και αυτός μαζί της ώστε να ανεβάσει τη φωτογραφία στο facebook και να "πουλήσει μούρη". Τελικά, η κοπέλα αποχώρησε και φωτογραφήθηκαν οι δυο τους γελώντας!


Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Swag Ζέρβας η τυχαία αυτή συνάντηση εξελίχθηκε σε φιλία. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε, ως αντιδήμαρχος πρασίνου, ευχήθηκε για άλλη μία φορά να υποβιβαστεί ο Άρης για να φυτέψει στο γήπεδο δεντράκια και λουλουδάκια.


Από την άλλη πλευρά, ο Λάμπρος Σκόρδας, που είχε αναδείξει το θέμα Ζέρβα το Δεκέμβριο του 2012, είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ιδιαίτερα οργισμένος με το συμβάν και στην κυνηγετική περίοδο αναμένεται να συμπεριλάβει ως θηρεύσιμο είδος και τον Άγγελο Μυσιρλή.


Φήμες, πάντως, λένε ότι ο επόμενος στόχος του Άγγελου Μυσιρλή είναι μία κοινή φωτογραφία με το Γιάννη Κόντη...

1 σχόλιο: