Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλικό στο Βόλο σήμερα για τον Άρη


Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε χθες το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Aρη.


Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή ενόψει του αποψινού φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (08/09, 19:30), ο οποίος θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα μετά από σχετικό αίτημα της τοπικής ομάδας.

Η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καράδαης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σωκράτης Διούδης και Ηλίας Σταυρόπουλος, οι οποίοι βρίσκονται με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Ελπίδων (U-21) και των Νέων (U-19) αντίστοιχα, καθώς και οι Ρούμπεν Πουλίδο, Σαλόζε Ουντότζι, Μάριος Γκελής και Νίκος Τσουμάνης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού (ο τελευταίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι).

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει στο Πανθεσσαλικό συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν οι Βασίλης Καρράς, Νίκος Οικονομόπουλος και οι Μέλισσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου