Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο πανικόβλητος κύριος Χατζηνικολάου...


O άνθρωπος που συστήνει εδώ και δύο εβδομάδες ηρεμία και ψυχραιμία είναι ο πλέον πανικόβλητος στον Άρη. Δεν πιστεύει στον εαυτό του, δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του... πάγκου του!


Τι είπε σήμερα ο Χατζηνικολάου; "Αυτοί που αγαπούν πραγματικά τον Αρη, έχουν υπομονή". Άλλος ένας στρατιώτης του Άρη βλέπει "εσωτερικούς εχθρούς" ενώ η καρέκλα του τρέμει. Το άσχημο είναι πως τρέμει και ο ίδιος. Όταν ο "στρατιώτης" Μιχαλήτσος έκανε το λάθος και διεχώρισε τον κόσμο του Άρη σε "αγνό" και... μεβγάλ αποτέλεσε ουσιαστικά παρελθόν και από τον πάγκο και από την ομάδα γενικότερα. Τους εσωτερικούς εχθρούς τους βλέπει ο Χατζηνικολάου πάρα την στήριξη που έχει από τον πρόεδρο Ηλιάδη. Ο Ηλιάδης προσέλαβε στην "εταιρία" του ίσως στην κομβικότερη θέση έναν άνθρωπο χωρίς περγαμηνές. Στα δέκα χρόνια προπονητικής του σταδιοδρομίας ο Χατζηνικολάου δεν έχει επιδείξει ούτε μία χρονιά που να παρέμεινε σε πάγκο μίας ομάδας (εξαίρεση η πρώτη στον φημισμένο Αγιο Νικόλαο). Πέρυσι είχε μία σημαντικά ελπιδοφόρα πορεία με την ΑΕΠ Ηρακλής 1908 χάνοντας όμως όλα τα κρίσιμα παιχνίδια και αποτυγχάνοντας στο στόχο που έθεσε όταν πήγε στα μέσα της αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Χατζηνικολάου έχει χάσει πλέον τη μπάλα. Τουλάχιστον των δηλώσεων. "Δείτε κάποιο άλλο παιχνίδι, άλλης ομάδας, η οποία έχασε χθες και δεν υπήρχε γκρίνια" είπε στη συνέντευξη μετά τον αγώνα με την Καλλονή εννοώντας προφανώς τον συμπολίτη παοκ. Μόνο που αυτή τη σύγκριση μάλλον δεν θα την κάνει στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, ήταν απλά μία εύκολη προσπάθεια "λύτρωσης" για το δεύτερο συνεχόμενο ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Ο Χατζηνικολάου μίλησε και για "σχέδιο αεκ" που επέξεργάζονται κάποιοι στον Άρη, χωρίς να τους αναφέρει φυσικά. Εσωτερικοί εχθροί που θέλουν να "ρίξουν" την ομάδα. Ποιος όμως διοικεί τον Αρη; Πρόεδρος είναι αυτός που τον στηρίζει και αυτός που τον πίστεψε και τον προσέλαβε. Εκτός αν ο Ηλιάδης είναι στη διοίκηση και άλλοι στην εξουσία...

Δείγμα πανικού είναι και η συνέντευξη που έδωσε (ο διόλου "δημοσιογραφικός" Χατζηνικολάου) στην οπαδική εφημερίδα Super Aris. Όχι μόνο αυτή καθ' αυτή η συνέντευξη (που δόθηκε και για την ενίσχυση της εφημερίδας) αλλά το περιεχόμενό της και το στήριγμα που πήγε να βρει ως τεχνικός στο Νίκο Γκάλη επικαλούμενος τις... ποδοσφαιρικές γνώσεις του Θεού του μπάσκετ!

Πλέον δεν ξέρω αν η ομάδα αυτή έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης μετά τις κινήσεις του Μούτα, κατά κύριο λόγο, και του Χατζηνικολάου στους πιο κρίσιμους μήνες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και του χτίσιμου της ομάδας. Όπως είπε και ο προπονητής του Άρη, η διακοπή στο πρωτάθλημα θα κάνει καλό στην ομάδα αφού θα δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της... Με ποιον θα δουλέψει δεν ξέρω...

ΥΓ. Η ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη σωματική και ψυχολογική κόπωση του Ατρομήτου τη Δευτέρα και να πάρει το διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου