Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

"Ψάχνεται" για μεταγραφή ο Άρης


Όλα τα περιθώρια για μία ακόμη μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ, είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν οι άνθρωποι του Άρη. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μούτα και την συγκατάθεση του προέδρου της ΠΑΕ, ψάχνουν την αγορά προκειμένου να αποκτήσουν άλλον έναν ποδοσφαιριστή.


Το αγωνιστικό πρόσωπο που έβγαλαν προς τα έξω οι «κίτρινοι» προβλημάτισε τους πάντες, πόσω μάλλον τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου. Έτσι, από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη τα χρονικά περιθώρια για μεταγραφές (η ΕΠΟ έδωσε διορία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα) στον Άρη ενεργοποιήθηκαν και τις τελευταίες ημέρες κινούνται με γοργούς ρυθμούς προς αυτή την κατεύθυνση. 

Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή οι δυσκολίες είναι πολλές. Καταρχάς, δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές στην ελληνική αγορά, από στην οποία μπορεί να κινηθεί ο Άρης λόγω του γνωστού περιορισμού που έχει. Επιπλέον, οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδας είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, στον Άρη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας ακόμη μεταγραφής, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι όχι μόνο έχει εντοπιστεί ο «στόχος» αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται και σε προχωρημένο στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου