Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

H αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές – Η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι και θα προπονηθεί στην Αθήνα – Εκτός αποστολής ο Πουλίδο.


Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (Δευτέρα 02/09, 19:15, N2), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης.

Εκτός 20άδας έμεινε ο τραυματίας Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος δεν κατάφερε σήμερα να προπονηθεί (ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο λαγόνιο οστό στη λεκάνη).

Επίσης θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν Νταβίντ Αγκάνθο.

Η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Τόσο σήμερα το απόγευμα όσο και το απόγευμα της Κυριακής η προπόνηση θα γίνει σε γήπεδα της Αθήνας.
*** Για τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου υπάρχει προγραμματισμένο διπλό με την ομάδα Κ-20 του ΑΡΗ (ως γνωστόν, αναβλήθηκε το αυριανό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου