Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ντόπες Ηλιάδη στο Ρύσιο


Με ομιλία ψυχολογικής ένεσης από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, ξεκίνησε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.


Μία κίνηση που αποτέλεσε την ολοκλήρωση της λογικής του που είχε ξεκινήσει από την Δευτέρα με το τετ α τετ που είχε με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Χατζηνικολάου, και την Τρίτη με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Δημήτρη Μούτα.

"Είμαστε στο πλευρό σας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε σε όλους σας εμπιστοσύνη, σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά θέλουμε και από σας να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε, εσείς ότι πρόβλημα έχετε μπορείτε να το λέτε για να βρίσκουμε από κοινού τη λύση. Ο Άρης με εσάς μπορεί να πετύχει φέτος αρκετά πράγματα", ήταν η ομιλία του Ηλιάδη.

Ακολούθως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου - Ευθυμιάδης, Γκουρλάκης και Ζαχαρέλης – δεν αποχώρησαν παρακολουθώντας το μεγαλύτερο μέρος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου