Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Σκέψεις για αναβολή του Ατρόμητος-Άρης


Η διακοπή του αγώνα του Ατρομήτου με την Άλκμααρ και η συνέχισή του το μεσημέρι της Παρασκευής, πιθανόν να προκαλέσει την αναβολή (για Δευτέρα) της κυριακάτικης αναμέτρησης των Περιστεριωτών με τον Άρη για τη Super League.


Από το παιχνίδι με την Άλκμααρ στις 12:00 την Παρασκευή, έως την Κυριακή στις 19:15 οπότε ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Άρη στο Περιστέρι, μεσολαβούν περισσότερες από 48 ώρες, συνεπώς, βάσει του κανονισμού, δεν συντρέχει τυπικός λόγος αναβολής του κυριακάτικου αγώνα για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ωστόσο, η ταλαιπωρία που θα υποστεί ο Ατρόμητος λόγω της καθυστερημένης επιστροφής στην Αθήνα, δημιουργεί συνθήκες ανωτέρας βίας και βάζει τη διοργανώτρια Αρχή σε σκέψεις να αναβάλει το ματς για τη Δευτέρα.

Για να συμβεί αυτό, θα ερωτηθεί αρχικά ο Άρης αν συναινεί στο να διευκολυνθεί Ατρόμητος, αλλά και η Nova η οποία θα πρέπει να διαφοροποιήσει το πρόγραμμά της. Το γεγονός ότι οι διεθνείς (όπως ο Σηφάκης) θα μαζευτούν στο ξενοδοχείο από την Κυριακή το βράδυ, δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Περιστερίου δεν είχε υποβάλει μέχρι το βράδυ της Πέμπτης αίτημα αναβολής.

Η οριστική απόφαση της λίγκας θα παρθεί την Παρασκευή.

πηγή: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου