Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Στο Ρύσιο ο Ηλιάδης, πρόβλημα ο Πουλίδο, έτοιμος ο Τσουμάνης!


Μετά το ρεπό της Τρίτης, διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».


Ο Νίκος Τσουμάνης, που τραυματίστηκε στο ματς με την ομάδα της Καλλονής (υπέστη κάκωση στα πλευρά), προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας έτσι εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αυτό ήταν το αισιόδοξο μήνυμα της ημέρας, διότι από εκεί και μετά αρχίζουν οι «πονοκέφαλοι» για τον Χατζηνικολάου.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο, συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της ομάδας, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής (υπέστη αιμάτωμα στο λαγόνιο οστό στη λεκάνη), θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση της Παρασκευής. Πάντως οι πιθανότητες συμμετοχής του στην αποστολή της Αθήνας, είναι ελάχιστες, γι αυτό και ο Σερραίος τεχνικός ετοιμάζει εντατικά τον Ανδρέα Ηρακλή.

Σε ότι αφορά τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο 24χρονος μέσος θα δοκιμάσει σήμερα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Παντελής Αντωνιάδης, που έχει ένα χτύπημα στο γόνατο, ακολουθεί με την σειρά του ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ εκτός προπονήσεων βρίσκεται ο Νίκος Γκόλιας, ο οποίος στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου της ομάδας Κ-20 του Αρη με την αντίστοιχη της Καλλονής, υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο, όπως και την Παρασκευή.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Ηλιάδης ολοκληρώνει την παρέμβασή του επί του αγωνιστικού με επίσκεψη στο Ρύσιο. Σκοπός της παρουσίας του θα είναι να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές αφενός για να τους δείξει με τον τρόπο του ότι είναι εδώ και αφετέρου να τους στηρίξει και να τους ζητήσει μεγαλύτερη προσπάθεια αλλά να τους ξεκαθαρίσει και αυτός ότι δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή και να συνεχίσουν την δουλειά για να έρθουν τα αποτελέσματα. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ αντιλαμβάνεται τις ευθύνες που έχουν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής, αλλά αναγνωρίζει ότι και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άμοιροι ευθυνών με την εικόνα τους στα δυο πρώτα παιχνίδια.

Διαρκείας στον μικρό Πολυχρόνη

Τέλος η ΠΑΕ Αρης και η Κοινωνία Μελών Αρη, διοργανώνουν από κοινού σήμερα, Πέμπτη, στις 17:30 στο «ARIS SPORTS CAFE», εκδήλωση για τον 9χρονο Πολυχρόνη από το Κορδελιό, ο οποίος το έσκασε από το σπίτι του την περασμένη Κυριακή, προκειμένου να βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να δει τον Αρη! Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν στους γονείς του μικρού φιλάθλου ένα διαρκείας και μια φανέλα της ομάδας, ενώ ο 9χρονος Πολυχρόνης θα γίνει και δόκιμο μέλος στην Κ.Μ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου