Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Nτροπή για τον Άρη ο αριθμός των διαρκείας»


Ο Χρήστος Γαλιλαίας μέλος της διοίκησης του μπασκετικού Άρη μίλησε στον Arena σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται με το άρθρο 99 τα διαρκείας και τους στόχους της ομάδας:

Για το άρθρο 99 και την πορεία των διαπραγματεύσεων:
«Πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και περιμένουμε με αγωνία. Αναλάβαμε ένα χάος πραγματικά και είναι λυπηρό αυτό διότι με τις συνθήκες που επικρατούν τώρα στο αγωνιστικό τμήμα, αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα του παρελθόντος θα μπορούσαμε να ατενίζουμε το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Είναι κρίμα πραγματικά».

Για να προσθέσει:
«Μία μέρα αυθόρμητα στην συζήτηση με τον προπονητή γιατί είχαμε αγανακτήσει με τον πρόεδρο όταν ανακαλύπταμε κάθε μέρα νέες οφειλές του λέω κόουτς, τι καλά θα ήταν να μην τα έχουμε αυτά και να ήμασταν συγκεντρωμένοι μόνο στα αγωνιστικά . Και μου είπε πολύ σωστά, αν ήταν καθαρή η κατάσταση δεν θα ήσασταν εσείς εδώ αλλά κάτι λαμόγια».

Για τον Χριστοδούλου:
«Στεναχωρηθήκαμε πολύ γιατί για να φτάσει στο σημείο να υλοποιηθεί η μεταγραφή ο κύριος Παπαϊωάνου έκανε μία οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα της εποχής. Και στεναχωρηθήκαμε πολύ γιατί πίστευε στον παίκτη και ο προπονητής και η διοίκηση. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις είχαμε καταλήξει και στο οικονομικό αλλά έχουμε την απαγόρευση της FIBA λόγω των παλαιότερων χρεών για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι περνάμε τώρα».

Για την υπόθεση της FIBA:
«Μας δένει τα χέρια αυτή η απόφαση της FIBA. Οι επιλογές για τον προπονητή πλέον είναι ελάχιστες και μπορεί να μην είναι και οι πιο συμφέρουσες για την ομάδα. Ελπίζω να λυθεί αυτό το θέμα και τότε θα αλλάξουν οι ισορροπίες και θα αρχίσουν να ανησυχούν οι αντίπαλοι μας».

Για τον στόχο:
«Η φιλοσοφία του προπονητή είναι ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Τα ματς κερδίζονται σε παρκέ και όχι στα χαρτιά. Αν αυτό το πιστέψουν και οι παίκτες θα βγει και στο γήπεδο».

Για τα διαρκείας:
«Πολλοί άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα είπαν ότι πρέπει να γίνει καμπάνια. Οι άνθρωποι που αγαπάνε το μπάσκετ του Άρη και ασχολούνται και μαθαίνουν τι άλλο πρέπει να δουν για να πειστούν. Δεν μπορούν να βρεθούν 3,000 άτομα οπαδοί του Άρη για να πάρουν διαρκείας. Το μόνο που κατανοώ και σέβομαι είναι το οικονομικό. Ίσως να υπάρχουν άνθρωποι και είναι λυπηρό που αυτό το ποσό δεν μπορούν να το διαθέσουν όμως  εγώ λέω δεν υπάρχουν 2,000 άνθρωποι που να μπορούν να δώσουν ένα ποσό για τα διαρκείας;».

Σε τι αριθμό είναι τα διαρκείας:
«Νομίζω είμαστε στα 320 πάνω-κάτω. Ντρέπομαι που λέω αυτό τον αριθμό. Ο Άρης δεν είναι Ίκαρος ή Ρέθυμνο. Μιλάμε για 300 διαρκείας. Είναι αστεία πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου