Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Περιμένει Μπουτάρη η ΚΜΑ


Πριν από λίγες ημέρες το novasports.gr, αποκάλυψε την πρόθεση των ανθρώπων της Κοινωνίας Μελών Αρη να καλέσουν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου αυτός να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του περιπτέρου του Φορέα στη Διεθνή Εκθεση. Η πρόσκληση έχει ήδη σταλεί και αυτό που απομένει είναι η απάντηση του πρώτου πολίτη της συμπρωτεύουσας, η οποία δεν αποκλείεται να δοθεί ακόμη και εντός της ημέρας.


«Θα είναι μεγάλη υπόθεση ο δήμαρχος Μπουτάρης και επίλεκτο στέλεχος της οικογένειας της ομάδας μας να εγκαινιάσει το περίπτερό μας», λένε στην ΚΜΑ και περιμένουν με αγωνία το «ναι»!

Στο μεταξύ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, έχει ήδη καταρτιστεί. Από το περίπτερο της Κοινωνίας Μελών Αρη (δίπλα στον πύργο του ΟΤΕ), θα περάσουν εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του συλλόγου, αθλητές, προπονητές και φυσικά πολύς κόσμος. Στόχος; Η αναγέννηση της ΚΜΑ και η εξάπλωση της ιδέας που εκπέμπει σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του Αρη. Το ραντεβού έχει κλειστεί από τις 8 Σεπτεμβρίου και μετά στη ΔΕΘ!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου