Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ας πανηγυρίσουμε!


Πλήρης επιβεβαίωση της ειδησεογραφίας του novasports.gr, αποτελεί το οριστικό ΟΚ που έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, στην πρόσκληση της Κοινωνίας Μελών του συλλόγου, ώστε αυτός να είναι ο άνθρωπος που θα εγκαινιάσει το περίπτερο του Φορέα στη ΔΕΘ. Ο κ. Μπουτάρης, είπε, λοιπόν, το «ναι» στην ΚΜΑ και θα κόψει την κιτρινόμαυρη κορδέλα! Η καταφατική απαντητική του επιστολή έφτασε το μεσημέρι στα γραφεία της οδού Παπαναστασίου, δημιουργώντας αίσθηση ικανοποίησης στους ανθρώπους που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, αποτελεί επίλεκτο στέλεχος της Αρειανής οικογένειας, όντας επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας και οικονομικός υποστηρικτής της. Τα τελευταία χρόνια στεκόταν μακριά και η κίνηση αυτή από την ΚΜΑ, αποκτά, όπως γίνεται αντιληπτό, μεγαλύτερη σημασία, από μια απλή τελετή εγκαινίων.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Φορέα, με όλες τις λεπτομέρειες, τόσο της παρουσίας Μπουτάρη, όσο και των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης.

Tι ώρα βγαίνουμε στο Λευκό Πύργο γι αυτή την τεράστια επιτυχία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου