Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Γιώτας: "Μας εξέπληξαν ευχάριστα Super 3 και Ιερολοχίτες!"

Ο Θωμάς Γιώτας που ηγείται του τμήματος βόλεϊ του Άρη, μίλησε στον "Αρένα" και αναφέρθηκε στις κινήσεις που έγιναν, τον κόσμο, και το θέμα της αδειοδότησης:



Στη αρχή είπε με αφορμή την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του:«Δεν θα έλεγα ότι είμαι αφεντικό. Είμαι εργάτης του Άρη. Χθες είχαμε μία πολύωρη συνάντηση του ΑΣ Άρης. Δεν υπήρχε μόνο το θέμα για την ανάληψη του βόλεϊ από μέρους μου. Το σημαντικό είναι ότι δόθηκε η ευκαιρία να καταλήξουμε σε σημαντικές αποφάσεις. Δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στο πως ο Άρης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση. Μπορώ να πω ότι έχουν μπει οι βάσεις και ο Άρης θα είναι εντάξει και από πλευράς ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε ολοκληρώσει όλες τις λεπτομέρειες»

Για τους συνεργάτες του:«Έχουμε προϊστορία και καλή συνεργασία με τον Κώστα Χαριτωνίδη. Όποιος και αν τον ζήτησε δεν αρνήθηκε να παράσχει τις υπηρεσίες του ακόμη και χωρίς μισθό. Έχει τεράστια εμπειρία και  γνώσεις και σήμερα διδάσκει στο Αριστοτέλειο. Η ζωή του είναι βόλεϊ και μετά όλα τα άλλα» ενώ για τον Κράβαρικ: «Θέλαμε να πάρουμε έναν προπονητή Έλληνα. Καταλήξαμε στον Κράβαρικ γιατί είναι Έλληνας έχει μεγάλη προσωπικότητα και έδειξε πέρσι τις ικανότητες του. Είναι φιλόδοξος θέλει να φτάσει ψηλά και είναι winner. Όταν επικοινώνησα μαζί του δεν το σκέφτηκε καν, είπε ναι έρχομαι»

Για το ρόστερ:«Χθες τελειώσαμε και τυπικά με τον Αρμενάκη. Είναι αρκετά έμπειρος και θα είναι το βαρύ πυροβολικό μας. Πάνω από όλα όμως να είναι υγιείς και γερός. Όλα έγιναν με επικοινωνία και πολύ καλή σχέση του Κώστα Χαριτωνίδη και του Κράβαρικ. Αποκτήσαμε παιδιά γνωστά στην κοινότητα του βόλεϊ και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία καλά ομάδα»

Για τον κόσμο:«Αξίζει άλλη μία φορά να κάνω ιδιαίτερη μνεία στην νέα διοίκηση του Super 3 και τους Ιερολοχίτες. Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση. Τα προηγούμενα χρόνια θεωρούσαμε πολυτέλεια να πληρώσει ένας οπαδός του συνδέσμου. Φέτος μας εξέπληξαν ευχάριστα που είπαν βάλτε μας μία εικονική τιμή και εμείς θα γεμίζουμε τα πέταλα»

Και συνέχισε για τα διαρκείας:«Από σήμερα δουλεύουμε και προς αυτή την κατεύθυνση και από την νέα εβδομάδα θα είναι έτοιμα. Στα επίσημα είναι 100 ευρώ στα ημιεπίσημα είναι 60 και τα άλλα 30 ευρώ. Για τους συνδέσμους τιμητικά είναι 10 ευρώ για όλους του αγώνες. Τα γήπεδα που δηλώσαμε είναι το ΕΑΚ Μίκρας και Ευόσμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου