Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Έλσνερ για βασικός, επαναφέρει τον ... υπό αποχώρηση Μαργαρίτη!


Τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα φανέρωσε χθες στο Νέο Ρύσιο ο Χατζηνικολάου. Ο προπονητής του ΑΡΗ προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές και όπως φαίνεται η μια θα αφορά τον άξονα. Η μέτρια παρουσία του Τριανταφυλλάκου ως αμυντικό χαφ, στο ματς της πρεμιέρας, μάλλον θα τον κρατήσει στον πάγκο και τη θέση του διεκδικούν ο Έλσνερ με τον Οικονομόπουλο με τον Σλοβένο να φαίνεται πως έχει προτεραιότητα.


Στις ασκήσεις ο Έλσνερ χρησιμοποιήθηκε με τους «βασικούς», δίπλα στον Γιάννη Παπαδόπουλο, έχοντας μπροστά του τον Ανδρέα Τάτο κάτι που δεν αποκλείεται να σημαίνει ότι προορίζεται για βασικός. Αν αγωνιστεί ο Σλοβένος θα είναι το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη σε επίσημο παιχνίδι.

Εκτός από τη μεσαία γραμμή ο προπονητής του Άρη προσανατολίζεται να κάνει και κάποιες ακόμη διορθωτικές κινήσεις. Μια από αυτές δεν αποκλείεται να είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, θέση στην οποία δοκίμασε τον Μαργαρίτη, τον οποίο μέχρι πρότινος είχε προς αποχώρηση και δεν είχε ούτε καν στην αποστολή στη Ριζούπολη. Η μέτρια εμφάνιση του Τσουμάνη όμως δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον Έλληνα τεχνικό στην επαναφορά του στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα παίζεται και μια θέση στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής και την διεκδικούν Σταυρόπουλος, Κοτσαρίδης και φυσικά ο Ιμπέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου