Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Troll υπάρχουν...


Επίτηδες το κάνουν... Μας τρολλάρουν... Δεν εξηγείται διαφορετικά...

Σήμερα το απόγευμα βγήκε το βίντεο "προώθησης" των νέων φανελών του ποδοσφαιρικού Άρη ενώ αργότερα ανακοινώθηκε ότι διατίθενται προς πώληση και στο κοινό. Δε θα κρίνω το σχεδιασμό της φανέλας αν και θα μπορούσα να επισημάνω κάποια "λάθη" που διακρίνω. Άλλωστε τα κριτήρια για τη νέα φανέλα του Άρη - και κάθε ομάδας - είναι κυρίως υποκειμενικά.


Ας δεχτούμε όμως πως οι νέες φανέλες του Άρη είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει από πλευράς design σε ολόκληρο τον κόσμο και η ΠΑΕ αναμένει έσοδα. Πως θα σου φαινόταν αν πήγαινες σε ένα μαγαζί gourmet και σε σέρβιρε ένας βρωμιάρης σερβιτόρος σε λαδόκολλα;

Αυτό έκανε σήμερα η ΠΑΕ Άρης στο βίντεο τριών λεπτών που δημιούργησε. Θα έπαιρνα όρκο ότι το βίντεο δημιουργήθηκε με.... windows movie maker, ή αλλιώς η προχειρότητα και ο ερασιτεχνισμός σε όλο τους το μεγαλείο. Αν και δεν πρόκειται για την επετειακή φανέλα που θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο (το λατινικό ARIS το προδίδει) γίνεται μία σαφής αναφορά στο παρελθόν. Στατικότητα, φλυαρία, δισδιάστατα γραφικά ενός καρτούν της δεκαετίας του 80, αδιάφορη μουσική μετά τον ύμνο του Άρη, και το σύνθημα στο τέλος έτσι για... το καλό. Και τελικά τις φανέλες δεν τις βλέπεις, παρά μόνο μία μικρογραφία τους. Αν δεν υπάρχουν χρήματα, λοιπόν, αν δεν υπάρχουν ιδέες, τότε ΑΠΛΑ δεν παρουσιάζεις αυτή την αθλιότητα που ούτε η ομάδα του χωριού μου θα παρουσίαζε.

Και εκεί έρχεται το τελικό χτύπημα. Διαθέσιμες, λέει, οι φανέλες της ομάδας από το Aris Megastore. Παρουσιάζονται λοιπόν στο διαδίκτυο, οι φανέλες της ομάδας σε μία κρεμάστρα, στραβοβαλμένες να κρέμονται σαν κουλές σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με κάμερα μισού μεγκαπίξελ που κουνιόταν...

Ο κόσμος καίγεται αλλά μην εξευτελίζετε άλλο αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Δείξτε σεβασμό. Δεν είμαστε μίζεροι. Εσείς είστε προχειρατζήδες. ΦΤΑΝΕΙ.

ΥΓ. Υπομονή ως την απόφαση για το 99... Μετά ΠΑΕ και ΚΜΑ θα αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ή θα κάνετε τον Άρη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ή θα βρείτε άλλον στο μέγεθος του Άρη (ΤΕΡΑΣΤΙΟ) να τον κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου