Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Στον ΑΣ ακόμα... τρίβουν! Αναστολή λειτουργίας των τμημάτων χάντμπολ!

Ο ΑΣ είναι πραγματικά σε μαύρα χάλια. Τα χρέη του είναι δυσβάσταχτα μετά τη διοίκηση του παραιτηθέντος (;) Νίκου Παπαδόπουλου. Χθες μάλιστα αποφασίστηκε η αναστολή των δύο τμημάτων χειροσφαίρισης της ομάδας. Η ανακοίνωση του ΑΣ:



"Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, καθώς και τη συνακόλουθη αναγκαία λήψη μέτρων από τη πλευρά του ΑΣ ΑΡΗΣ, προκειμένου να υφίσταται ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, αποφασίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ, η αναστολή λειτουργίας του ανδρικού και γυναικείου τμήματος χειροσφαίρισης.

Η εν λόγω αναστολή θα αφορά ΜΟΝΟ την αγωνιστική περίοδο 2013-14, δίχως ο σύλλογος να απωλέσει τους αθλητές και τις αθλήτριες του, αφού η αναστολή ισχύει μόνο για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ σέβεται το άθλημα της χειροσφαίρισης, το οποίο υπηρετεί για δεκαετίες και την τρέχουσα αγωνιστικά περίοδο θα επιδιώξει την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και την καλύτερη λειτουργία των ακαδημιών και των ηλικιακών τμημάτων του, με την πρόσληψη ικανότατων προπονητών, ευελπιστώντας πως ο ΑΡΗΣ θα επανέλθει στην Α1 κατηγορία με αξιώσεις για πρωταθλητισμό βασιζόμενος σε υγιείς οικονομικές βάσεις.

Στη συνέντευξη τύπου του ΑΣ ΑΡΗΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες με αφορμή την παραίτηση από τη θέση του Προέδρου, αλλά και απλό μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ , κ Νίκου Παπαδοπούλου, θα γνωστοποιηθούν και περισσότερα στοιχεία για την αναστολή του ανδρικού και γυναίκειου τμήματος χάντμπολ του ΑΡΗ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και την επαναλειτουργία τους την επόμενη αγωνιστικά περίοδο 2014-15."

Ο Νικολάκης Παπαδόπουλος καλό θα είναι να αναλάβει τις ευθύνες του και να μη τις μετατοπίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου