Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Οπαδός-ζώο του παοκ: "Nα βγάλουν καρκίνο τα σπυριά του Δώνη"

Θύελλα αντιδράσεων στα οπαδικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης προκάλεσε το σχόλιο οπαδού του παοκ για τον πρώην τεχνικό του Δικεφάλου, Γιώργο Δώνη, σε ραδιοφωνική εκπομπή.



Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι  στην εκπομπή του Κωστή Ραπτόπουλου, στο «Αθλητικό Μετρόπολις». Ένας οπαδός του παοκ παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και μίλησε αρχικά εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ παοκ, Ζήση Βρύζα. Στη συνέχεια της παρέμβασής του σχολίασε τη δικαστική νίκη του Γιώργου Δώνη ο οποίος θα αποζημιωθεί με το ποσό των 800.000 ευρώ από την ΠΑΕ παοκ. Λίγο αργότερα είπε κάτι που «πάγωσε» τους πάντες: «Εύχομαι τα σπυριά του Δώνη να βγάλουν καρκίνο σε όλο το πρόσωπο του όπως του Βιλανόβα».

Η φράση αυτή εξόργισε μερίδα των ακροατών της εκπομπής και το θέμα πήρε διαστάσεις. Αρκετοί ήταν εκείνοι που τηλεφώνησαν στον ραδιοφωνικό σταθμό και ζήτησαν τα προσωπικά στοιχεία του οπαδού. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, υπήρξε παρέμβαση από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών με σκοπό τη δίωξη του ακροατή. Εκτός αέρα επικοινώνησε με τον σταθμό ο πατέρας του Γιώργου Δώνη, επιθυμώντας να μηνύσει τον οπαδό που εκφράστηκε έτσι για τον γιο του. Ζήτησε από τον σταθμό να του δοθεί η κασέτα και τα στοιχεία του ακροατή, ώστε να προχωρήσει σε μηνύσεις.

«Η θέση μου είναι να μη δοθεί έκταση γι΄ αυτό και δεν έδωσα τα στοιχεία του ακροατή σε κανέναν. Αντίθετα προσπάθησα να ηρεμήσω τον πατέρα του Δώνη, καθώς είναι και ηλικιωμένος,  και μετά από ώρα τα κατάφερα» δήλωσε στο thestival.gr, o Κωστής Ραπτόπουλος.

«Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε μαζί του, χάρη του κάνουμε. Κι εγώ έχασα από καρκίνο τον πατέρα μου ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ όμως δεν διαμαρτυρήθηκα. Καταλαβαίνω πως νιώθει όμως δεν πρέπει να δώσει σημασία» πρόσθεσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο συγκεκριμένος οπαδός είναι γνωστός στη γειτονιά των αθλητικών ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης. Παλαιότερα έχει διωχθεί από τις αρχές για επίθεση ενάντια στο αυτοκίνητο πρώην μέλους της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου