Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πάνοπλη η Ρόμα για το μεγάλο φιλικό! Δυο απουσίες για τον Άρη!


Με πτήση τσάρτερ από την Ρώμη φτάνει αύριο το μεσημέρι (12:40) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» η αποστολή της Ρόμα για το μεγάλο φιλικό με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00).

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, συμπεριλαμβάνονται 22 ποδοσφαιριστές (συνολικά η αποστολή αποτελείται από 48 άτομα) -μεταξύ αυτών- τα αστέρια της ιταλικής ομάδας Φραντσέσκο Τότι, Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο, Μάρκο Μποριέλο, Φρεντερίκο Μπαλτσαρέτι, Μιραλέμ Πιάνιτς, Ροντρίγκο Ταντέι, Νίκολας Μπουρντίσο, Έρικ Λαμέλα, ο Έλληνας διεθνής Βασίλης Τοροσίδης, καθώς και οι νεαποκτηθέντες Μεντί Μπενατιά (αποκτήθηκε από την Ουντινέζε), Κέβιν Στρούτμαν (αποκτήθηκε από την Αϊντχόφεν). 

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπαλτσαρέτι, Μπενάτια, Μποριέλο, Μπράντλεϊ, Μπουρντίσο, Καρπάρι, Καστάν, Ντοντό, Γεντβάι, Λαμέλα , Λόμποντ, Μαρκίνιο, Οσβάλντο, Πιάνιτς, Ρομανιόλι, Σκορούπσκι, Στρούτμαν, Ταντέι, Τάλλο, Τοροσίδης, Βέρρε και Τότι.

Ο μόνος απών θα είναι ο Ντε Ρόσι ο οποίος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του.

Η αποστολή της Ρόμα αύριο το μεσημέρι θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ θα επιστρέψει στην ιταλική πρωτεύουσα μετά την λήξη του αγώνα.

Στην αποστολή του Άρη, εκτός από τους Ψυχογιό, Γιαννίτση και τους δύο τερματοφύλακες Τάσο Καράδαη, Μάριο Γκελή, συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες. Το μεγάλο αυριανό παιχνίδι θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ ΤV (OTE Sport1 HD).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου