Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Σενάρια για Μπουγαΐδη στον Άρη


Την περίπτωση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη φέρεται να εξετάζει ο Άρης για την ενίσχυση του ρόστερ του, εν όψει του δεύτερου γύρου. 


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κίτρινοι» μελετούν την περίπτωση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού για το κέντρο της άμυνάς τους, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να έχει ήδη εισηγηθεί θετικά για την απόκτησή του. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τους «κίτρινους», αγωνίζεται φέτος στη δεύτερη ομάδα της Γρανάδα, στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, με την οποία έχει 14 συμμετοχές.

Ο Μπουγαΐδης είχε βρεθεί κοντά στην Έρκουλες, στην οποία θα παραχωρούνταν δανεικός, αλλά τελικά η μετεγγραφή δεν προχώρησε. Η ισπανική ομάδα εμφανίζεται, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη στους «κίτρινους», με τη μορφή δανεισμού.

πηγή: www.novasports.gr

2 σχόλια:

  1. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευπρόσδεκτος!!! Δεν κολλάμε σε ονόματα... ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α και με τη μορφη δανεισμου κιολας απο τη Β ομαδα της γραναδας στη Γ' εθνικη.....ρε πλακα μας κανετε?με τα νευρα μας παιζετε???θα παρουμε τον παιχτη που εστειλε την κουλα μια ωρα αρχυτερα,και εχει αποδειξει πολλακις οτι δεν το κατεχει και ειναι ο ορισμος της αμυνας-χωνι?και ο γιαννιτσης τι υπαρχει στο ροστερ δηλαδη?μπρικια κολλαει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή