Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Και ο Βλάχος στη λίστα του Άρη


Δίχτυα στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Βαλεντίνο Βλάχο, έχει απλώσει ο Αρης, ο οποίος ψάχνει επειγόντως για ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, σε ότι αφορά την ηλικιακή κατηγορία κάτω των 24 ετών.


Ο Βαλεντίνος Βλάχος, είναι 21 ετών, δεξί μπακ, θέση στην οποία αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι Θεσσαλονικείς, μετά τον τραυματισμό του Ψυχογιού και όπως όλα δείχνουν διαθέσιμος, θέλοντας να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο ποδοσφαιριστής μετά τη φυγή του από την ΑΕΚ, έκανε μεταγραφή στη βελγική Μπριζ, στην οποία υπέγραψε για 2+1 χρόνια. Ο Αρης προσπαθεί να τον αποκτήσει ως δανεικό για έξι μήνες, προοπτική η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρίσκει αντίθετο τον παίκτη.

Ο Βλάχος, συνάντησε στη Μπρίζ τον Σπύρο Φουρλάνο, για τον οποίο επίσης ενδιαφέρονται οι κίτρινοι, όμως η περίπτωσή του παρουσιάζει μεγαλύτερες δυσκολίες.

Πέρυσι ο Βλάχος συμμετείχε σε 18 ματς της ΑΕΚ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, όντας ένα από τα νεαρά παιδιά της ομάδας που συγκέντρωσε πάνω του το ενδιαφέρον του κόσμου. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Καβάλα και Θρασύβουλο, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου