Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοβουλία Μπακούρα για τη σωτηρία της ΠΑΕ


Ο εμπορικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης προσκάλεσε τηλεφωνικά σήμερα το απόγευμα εκπροσώπους από όλους τους φορείς του Αρη και των συνδέσμων, προκειμένου να παραβρεθούν σε συνάντηση αύριο Παρασκευή.

Σύμφωνα με το AllAboutAris o εμπορικός διευθυντής της ΕΠΑ Λεωνίδας Μπακούρας ανέλαβε πρωτοβουλία για να ενωθούν όλες οι δυνάμεις του Αρη, αφήνοντας πίσω την εσωστρέφεια και τη διχόνοια, με απώτερο σκοπό την σωτηρία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΕΠΑ προσκάλεσε τηλεφωνικά σήμερα το απόγευμα εκπροσώπους από όλους τους φορείς του Αρη και των συνδέσμων, προκειμένου να παραβρεθούν σε συνάντηση αύριο Παρασκευή σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης (19:00, Grand Palace).

Πιο συγκεκριμένα, από την ΠΑΕ προσκλήθηκε ο πρόεδρος, Λάμπρος Σκόρδας, οι ομόλογοι του σε ΑΣ και ΚΜΑ, Θωμάς Γιώτας και Παναγιώτης Στεφανίδης, ο πρώην πρόεδρος, Γιάννης Ψηφίδης, ως εκπρόσωπος της κίνησης που έγινε πρόσφατα για την εξεύρεση λύσης και για τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, καθώς και μέλη των δύο δυναμικότερων συνδέσμων της ομάδας, του SUPER 3 και των Ιερολοχιτών.

Ως το βράδυ οι περισσότεροι προσκεκλημένοι είχαν επιβεβαιώσει ότι θα παραβρεθούν, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας.

Όπως προκύπτει από την πλευρά του Λεωνίδα Μπακούρα, στόχος της πρωτοβουλίας είναι να τερματιστεί η εσωστρέφεια που ταλαιπωρεί τον Αρη ώστε όλες οι δυνάμεις να συνασπιστούν με στόχο τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου να βρουν την ποδοσφαιρική ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως πιστεύει ο Λεωνίδας Μπακούρας, η συσπείρωση είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσει ο Αρης πετύχει τον στόχο του στα δύο μεγάλα μέτωπα, αυτό της εξυγίανσης, μέσω της υπαγωγής στο άρθρο 99 και της αγωνιστικής σωτηρίας, όπου θα πρέπει ο Αρης ενιαίος και αδιαίρετος να αυξήσει τη δυναμική του απέναντι στις υπερκείμενες αρχές του ποδοσφαίρου και τους πολιτειακούς φορείς, απαιτώντας σεβασμό και διεκδικώντας ισονομία.

Σε τοποθέτηση του αναφορικά με την πρωτοβουλία του, σχολίασε: 

«Μόνος σκοπός μου είναι να ενωθούμε όλοι γύρω από το πρόβλημα του Αρη και να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν έχουμε περιθώρια για διχόνοια και εσωστρέφεια. Ο Αρης οφείλει να είναι ενιαίος και αδιαίρετος απέναντι στις προκλήσεις από παντού».

1 σχόλιο: