Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Σούλης και επίσημα, ματαιώθηκε η συνάντηση


Παρελθόν και τυπικά από τον Άρη αποτελούν οι Ζόραν Μιλίνκοβιτς, Ζόραν Λόντσαρ και Ραντιβόγιε Ραντάκοβιτς.


Ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του είχαν απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης προ ημερών, ωστόσο την Παρασκευή ανακοινώθηκε και τυπικά η λύση των συμβολαίων τους από την ΠΑΕ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι λύθηκε και τυπικά η συνεργασία με τον Σέρβο προπονητή Ζόραν Μιλίνκοβιτς, τον άμεσο συνεργάτη του Ζόραν Λόντσαρ, καθώς και τον γυμναστή Ραντιβόγιε Ραντάκοβιτς. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα».

Λίγες ώρες μετά την επίσημη λύση της συνεργασίας με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και τους συνεργάτες του, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και τυπικά την πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου.

Φυσικά ο Έλληνας τεχνικός είναι ήδη εδώ και μέρες στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο η ΠΑΕ για το τυπικό της υπόθεσης ανακοίνωσε την Παρασκευή τα παρακάτω:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει και επισήμως την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μετά από έξι μήνες περίπου».

Ματαιώθηκε η παναρειανή συνάντηση

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση των φορέων του Άρη, λόγω αδυναμίας ορισμένων προσκεκλημένων να παρευρεθούν.

Το ραντεβού για την Παναρειανή σύναξη είχε κλειστεί για το απόγευμα της Παρασκευής έπειτα από πρωτοβουλία του Λεωνίδα Μπακούρα, ο οποίος όμως ενημέρωσε με δήλωσή του για τη ματαίωσή της.

«Με αίσθημα ευθύνης προς τον φίλαθλο κόσμο του Άρη, θα ήθελα να ενημερώσω ότι η πρωτοβουλία μου για συνάντηση των φορέων του Άρη,  σήμερα Παρασκευή 27/12 στις 19:00 ματαιώνεται, λόγω αδυναμίας ορισμένων εκ των προσκεκλημένων να παραβρεθούν σε αυτή.

Δηλώνω πρόθυμος να ανταποκριθώ σε κάθε αντίστοιχη πρωτοβουλία ή κάλεσμα, όταν και εφόσον οι συνθήκες θα είναι ωριμότερες, από όποια κατεύθυνση και αν προέρχεται η πρόσκληση.

Ακόμη και χωρίς τη συνάντηση αυτή, θεωρώ ότι η συσπείρωση είναι το ζητούμενο, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας ως Άρης», ανέφερε ο Μπακούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου