Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτος έλεγχος σε Σκόρδα


Με την ολοκλήρωση της διήμερης αργίας των Χριστουγέννων, η Κοινωνία Μελών Αρη αναλαμβάνει δράση, με σύγκληση ΔΣ (αύριο Παρασκευή) στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην ΠΑΕ, μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Λάμπρο Σκόρδα.


Στις προθέσεις  της ΚΜΑ είναι η σύνταξη μίας επιστολής η οποία θα διαβιβαστεί στην Αλκμήνης, με την οποία ο Φορέας θα ζητά, την προσεχή Δευτέρα, να μπει στα γραφεία, ώστε  να πραγματοποιήσει τον πρώτο έλεγχο. Να διαπιστώσει που έχει διατεθεί και το τελευταίο ευρώ και να ενημερωθεί από τον κ. Σκόρδα για τις άμεσες επόμενες κινήσεις.

Παράλληλα, στο ΔΣ θα συζητηθεί και η προσφυγή στον εισαγγελέα, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος, από το οποίο προκύπτουν (όπως διαπιστώνεται από νομικούς κύκλους) ποινικές ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα. Πάντως, δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει συμφωνία και πλήρης ταύτιση απόψεων στο εσωτερικό της ΚΜΑ. Η προσφυγή μπορεί να γίνει και από φυσικό πρόσωπο (μεμονωμένα),με την έκδοση συλλογικής απόφασης να επιδιώκεται καθαρά για συμβολικούς λόγους.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου