Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

230 χιλιάδες ευρώ στα ταμεία του Αρη!


«Ζεστό χρήμα» βρήκε ο Λάμπρος Σκόρδας με το που πάτησε το πόδι του στην ΠΑΕ Αρης. Ο νέος πρόεδρος των κιτρίνων, είδε στα ταμεία ένα ποσό της τάξεως των 230 χιλιάδων ευρώ, με το οποίο καλείται να κινηθεί τις επόμενες ημέρες, εκπληρώνοντας υποχρεώσεις της ομάδας.


Μέρος  αυτών των χρημάτων το έδωσε, ήδη, ως έναντι σε ποδοσφαιριστές και υπαλληλικό προσωπικό, ώστε άπαντες να κάνουν τα καλύτερα δυνατά Χριστούγεννα και με το υπόλοιπο θα προσπαθήσει να κινηθεί, μέχρι τη δόση του Γενάρη από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Από που προήλθαν αυτές οι 230 χιλιάδες με τις οποίες ανάσανε οικονομικά η ΠΑΕ; Οι 100 χιλιάδες από το «ξεμπλοκάρισμα» ενός παγωμένου λογαριασμού ο οποίος είχε δεσμευθεί, οι 70 από την επιστροφή εκχώρησης του Μιλίνκοβιτς, ο οποίος ζήτησε μόνο τα δεδουλευμένα και άλλες 60 χιλιάδες από επιστροφή ΦΠΑ.

Αυτά είναι τα πρώτα έσοδα της διοίκησης Σκόρδα, σε μια νεκρή οικονομικά περίοδο, όπως είναι ο μήνας Δεκέμβρης. Οι κίτρινοι ελπίζουν σε περαιτέρω τόνωση, από το πρώτο ματς της νέας χρονιάς, κόντρα στον Απόλλωνα, στο «Κλ. Βικελίδης», οι εισπράξεις από το οποίο θα διατεθούν εξ΄ ολοκλήρου στο ποδοσφαιρικό τμήμα.


πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου