Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Παραιτήθηκε από αρχηγός o Πουλίδο!


Τη παραίτησή του από αρχηγός του Αρη υπέβαλλε χθες στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς ο Ρούμπεν Πουλίδο που ήταν από το καλοκαίρι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας όπως είχε αποφασίσει η διοίκηση σε συνεργασία με τον Χατζηνικολάου.


Σύμφωνα με το AllAboutAris η απόφασή του προφανώς σχετίζεται με τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του και την κριτική που δέχεται αν και ο 35χρονος αμυντικός επικαλέστηκε ως δικαιολογία στον προπονητή του το γεγονός ότι λόγω απουσίας διερμηνέα αδυνατεί ως αρχηγός να συνεννοηθεί όπως θα ήθελε είτε με τους συμπαίκτες του είτε με τους διαιτητές. Ο Μιλίνκοβιτς έκανε αποδεκτό το αίτημα του Ισπανού και πλέον μετά τον Διούδη, αρχηγός ορίστηκε ο Νίκος Αγγελούδης, όπως ανακοίνωσε χθες στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Σέρβος δεν κρύβει πάντως την δυσαρέσκειά του για τον έμπειρο αμυντικό από τον οποίο έχει παράπονα όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και για την συμπεριφορά που επέδειξε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, σήμερα ο Αρης αντιμετωπίζει τον πάλαι ποτέ κραταιό Μακεδονικό.

Οι 22 αυτού του φιλικού αγώνα, είναι οι εξής: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γκέλης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τσουκάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Ο Μιλίνκοβιτς έθεσε εκτός αποστολής τους Αγκάνθο, Πουλίδο, Τάτο, Σταυρόπουλο, Μαργαρίτη και τους τραυματίες, Τριανταφυλλάκο, Ηρακλή, Ιμπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου