Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Με μπροστάρη τον Γκάλη για τα 100 χρόνια


Πολύωρη σύσκεψη, ανάμεσα στους προέδρους και τους φορείς του Άρη, με αφορμή τις ετοιμασίες για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/11).

Σε ανακοίνωσή της που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης σημειώνει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα πολύωρη σύσκεψη μεταξύ των φορέων του ΑΡΗ με θέμα τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Ιστορικού μας Συλλόγου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Ηλιάδης, ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ, Θωμάς Γιώτας, ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτης Στεφανίδης και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, που έγινε σε κλίμα αλληλεγγύης, υπήρξε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ εκφράστηκε απ' όλες τις πλευρές η ανάγκη οι εκδηλώσεις να είναι ταυτόσημες με την Ιστορία του Συλλόγου και τη λάμψη του ονόματος του ΑΡΗ. Ακόμη χαράχτηκε η γραμμή πλεύσης των φορέων του ΑΡΗ για τον εορτασμό, ενώ το τελικό πλαίσιο δράσης θα οριοθετηθεί κατά τη διάρκεια νέας συνάντησης που θα ορισθεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα υπάρξουν οι τελικές ανακοινώσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόθεση των ανθρώπων του Άρη, είναι να δώσουν ενεργό ρόλο στον κορυφαίο ίσως αθλητή των «κίτρινων» σε όλα τα σπορ, τον Νίκο Γκάλη. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον «Νικ» έχει ήδη γίνει μια πρώτη κρούση και ο ίδιος παρουσιάζεται θετικός.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου