Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Έχασε και από τον... Μακεδονικό!


Ο Άρης αντιμετώπισε σήμερα τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς πήρε 22 παίκτες θέλοντας, προφανώς να δει εν δράσει παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής.


Στο πλαίσιο της διακοπής των πρωταθλημάτων ο Μακεδονικός κέρδισε με 2-1 τον Άρη στην Ευκαρπία σε φιλικό παιχνίδι.

Τα δύο γκολ για τον Μακεδονικό σημείωσε ο Ζαγναφέρης στο 3΄ και στο 8΄ ενώ για τον Άρη μείωσε ο Μανιάς στο 33'.

Κι αν τα γκολ ήρθανε από λάθη των αμυνών ο Άρης είχε τρία χαμένα τετ α τετ. Στο 21΄ με τον Αγγελούδη, στο 25΄ με τον Οικονομόπουλο και στο 59΄ με τον Μανιά που είχε και δοκάρι στο 28'.

Ακόμη άτυχος στάθηκε στην διάρκεια της προθέρμανσης για το φιλικό ο Νίκος Τσουμάνης που τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε, ενώ πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ είναι στην περίπτωση του Τζον Ίμπεχ να πετύχει κοινή συναινέσει διαζύγιο με τον Νιγηριανό.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς άφησε εκτός αποστολής τους Αγκάνθο, Τάτο και Πουλίδο όπως και τους τραυματίες Ίμπεχ, Κοτσαρίδη, Τριανταφυλλάκο και Ηρακλή, ενώ οι Διούδης και Σταυρόπουλος βρίσκονται με τις εθνικές ομάδες.

Μακεδονικός (Υφαντίδης): Κατσαμίδας, Σαμπανίδης, Δράμπης, Κρυστάλλης, Λένος, Κατσανίδης, Πουρσανίδης, Τσάτσας Θ., Γεωργούλας, Καριμαλλής, Ζαγναφέρης.

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Ψυχογιός, Καραγκούνης (74΄ Λεμονής), Κύργιας, Έλσνερ, Οικονομόπουλος, Λεμονής, Μανιάς, Ρένια, Αγγελούδης, Σουνάς (60΄ Γκολιας).

Στο Β' ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι Τσουκάνης, Γιαννίτσης, Καρασαλίδης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Αντνωιάδης και Νταμαρλής, αντί των Έλσνερ, Κύργια, Ψυχογιού, Οικονομόπουλου, Λεμονή, Ρένια και Αγγελούδη.

Μετά το τέλος του φιλικού ο Μιλίνοβιτς δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι προπόνηση για εμάς, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε σε μια μίνι προετοιμασία. Θέλαμε να δούμε τους νέους παίκτες και τι μπορούν να κάνουν".

Για τον αγωνιστικό χώρο τόνισε: "Εμείς είχαμε πληροφορίες ότι θα είναι καλό το γήπεδο. Είχαμε κλείσει το παιχνίδι πριν ένα μήνα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας όμως ήταν καλός για τους παίκτες".

Για το πως είδε το παιχνίδι: "Δεν είναι ρεαλιστικό να κάνουμε κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι. Οι παίκτες είχαν θέληση, αλλά έκαναν πολλά λάθη. Δείχνουν ότι δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και χρειάζονται πολύ δουλειά. Αυτό που για εμάς έχει σημασία είναι ότι χρησιμοποιήσαμε παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια, και έγινε ένα παιχνίδι-προπόνηση, που αφορά την φυσική κατάσταση".

Για τον Πουλίδο και την απόφαση του να παραιτηθεί από αρχηγός της ομάδας σχολίασε: "Ήταν απόφαση του και είναι εσωτερικό θέμα. Ο Αγγελούδης είναι ο καινούργιος αρχηγός, ο Διούδης δεύτερος και ο τρίτος θα ψηφιστεί από την ομάδα".

Κι όσο για τη χθεσινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη σημείωσε: "Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση. Συζητήσαμε για τη συνέχεια της ομάδας και πως θα σταθούμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου