Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: «Ζέκα, Πράνιτς και Μπεργκ οι επικίνδυνοι»


Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που υπολογίζει περισσότερο, ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου, ξεχώρισε ο προπονητής του Αρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, μιλώντας αποκλειστικά στο novasports.gr. Ο Ζέκα, ο Πράνιτς και ο Μπεργκ είναι οι επικίνδυνοι, όμως γενικώς σαν ομάδα ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά. Aναλυτικά:


-Αρχίζουν τα ντέρμπι για τον Αρη, χωρίς όμως την ψυχολογία που θα θέλατε. Είναι έτσι; 
« Σίγουρα μετά από δύο ήττες, δεν είμαστε στην καλύτερή μας ψυχολογική κατάσταση, αλλά κοιτάμε μπροστά και πάμε να παίξουμε τα παιχνίδια που έρχονται έτσι όπως πρέπει».

-Η άσχημη ψυχολογία, η δυναμικότητα του αντιπάλου και το γεγονός πως η ομάδα δεν κερδίζει στην έδρα της, μεγαλώνει την πίεση; 
« Σε κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής πρέπει να τα περιμένουμε αυτά, όμως θα πρέπει να λειτουργούμε με το σκεπτικό πως κάθε ματς, είναι καινούρια ιστορία για τον Αρη».

-Πως περιμένετε τον Παναθηναϊκό; 
« Πάντα ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Ξέρουμε τις δυνατότητές του, αξίζει τον σεβασμό μας, όμως έχουμε καλή ανάλυση και περιμένω αυτά που είπαμε να τα κάνουν πράξη οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο».

-Υπολογίζετε περισσότερο κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού; 
« Είναι ομάδα με συνολική ποιότητα, όμως ασφαλώς ξεχωρίζουν κάποιοι, όπως ο Ζέκα και ο Πράνιτς, έχοντας την εμπειρία που χρειάζεται, ενώ και ο Μπεργκ είναι επικίνδυνος στην επίθεση. Το βασικό όμως είναι πως σαν ομάδα έχουν ποιότητα».

-Δίπλα σας έχετε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει σκοράρει δύο φορές στο παρελθόν κατά του Παναθηναϊκού, τον Λόντσαρ. Αρα, κινείστε με σιγουριά σε αυτόν τον τομέα; 
« Ναι, αλλά δεν θα μπορέσω να τον έχω στη διάθεσή μου το Σάββατο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου