Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Καθησυχαστικός ο Ηλιάδης για ομάδα, 99 και χορηγίες


Καθησυχαστικός και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης σε τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα pressaris μετά τη συνάντησή του με οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.


Για τη συνάντηση με τους οργανωμένους που προηγήθηκε είπε: «Ζήτησα να υπάρχει εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση, αφού ενημέρωσα για τις ενέργειες μας σε όλα τα επίπεδα. Μέσα από ένα κλίμα αμοιβαίας αποδοχής και εμπιστοσύνης θα προχωρήσουμε, ενωμένοι και δυνατοί, χωρίς να δίνουμε την αίσθηση ότι είμαστε περαστικοί από τον Άρη. Ήρθαμε για να επιτελέσουμε έργο».

Σχετικά με τη διαιτησία και τη θέση της ομάδας τόνισε: «Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Δεν γίνεται δημόσια να πούμε κάτι παραπάνω. Η ομάδα δεν θα είναι στις τελευταίες θέσεις. Θα τερματίσει αρκετά ψηλά στο τέλος του πρωταθλήματος και θα το δείτε. Αρκεί να συνεχίσουμε ενωμένοι και συσπειρωμένοι».

Σε ότι αφορά τις χορηγίες είπε: «Ρυθμιστής είναι το άρθρο 99. Καλώς εχόντων των πραγμάτων όταν θα μπει ο Άρης στο 99, θα υπάρξουν χορηγίες και μάλιστα με έσοδα ενδεχομένως πολύ μεγαλύτερα από το 1,4 εκατομμύρια».

1 σχόλιο:

  1. δηλαδή για να καταλάβω το αρ 99 του πτωχευτικού κώδικα περιμένουν οι χορηγοί??????

    Επειδή αυτός ο συλλογισμός δεν με κάθεται καλά αν η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι ενταγμένη στην προ πτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης (δηλ ένα βήμα πριν την πτώχευση πλέον επίσημα με απόφαση δικαστηρίου) οι χορηγοί θα αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια από ότι την τρέχουσα περίοδο?

    Αυτή η εταιρεία Μέλισσα-Μουζάκης που προεκλογικά έβγαζε δελτία τύπου και έλεγε ότι θα διαφημιστεί στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ αν κερδίσει τις εκλογές ο Ηλιάδης που είναι τώρα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή