Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Αντιδρά η Κοινωνία του Αρη


Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε η συνεδρίαση του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Αρη, έχοντας ως κεντρικό θέμα τους τρόπους αντίδρασης σε περιπτώσεις όπως η πρόσφατη στο Ηράκλειο, με την αποβολή του Ελσνερ. Δεν είναι η πρώτη φορά που θεσμικοί φορείς των κιτρίνων αναγκάζονται να ασχοληθούν με τέτοιου είδους ζητήματα (έγινε και μετά τις τρεις αποβολές στη Βέροια), όμως το γεγονός πως τα περιστατικά πυκνώνουν, δημιουργεί έντονη ανησυχία στους κόλπους της ομάδας.

Η πιθανότητα έκδοσης κάποιας ανακοίνωσης, αποκλείστηκε σχεδόν απ΄ την αρχή, με τη συζήτηση να πηγαίνει σε πιο πρακτικές λύσεις, όπως η κατ΄ ιδίαν επαφή με τους παράγοντες της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου γενικότερα, ώστε ο Αρης να μην αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα στο μέλλον. Προτάθηκε επίσης να συγκληθεί συμβούλιο με εκπροσώπους όλων των φορέων της ομάδας (ΠΑΕ, ΚΜΑ, ΑΣ), ώστε από κοινού να εκπονηθεί σχέδιο δράσης.

Εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται και στο θέμα του πορίσματος του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου της περιόδου 2004-2012, ο οποίος ολοκληρώθηκε και αυτό που απομένει είναι η παραλαβή και η δημοσίευσή του από την ΚΜΑ.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου