Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Tρεις πέφτουν τρεις ανεβαίνουν


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που πηγάζουν από την ΕΠΟ, η Ομοσπονδία οδηγείται στην απόφαση να διατηρήσει το αρχικό σχέδιο σχετικά με την άνοδο τριών ομάδων από την Football League και τον υποβιβασμό άλλων τόσων από την Super League. Ένα ζήτημα που, δυστυχώς, αφορά και την ομάδα του Άρη


Στο θέμα αναφέρεται σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "soccerlus", το οποίο σας παρουσιάζουμε αυτούσιο:

"Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων και τριμερών συναντήσεων, φαίνεται πως η πρόταση της Football League για την άνοδο και των υποβιβασμό τριών ομάδων από το πρωτάθλημα της Super League είναι αυτή που θα επικρατήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, στο επόμενο Δ.Σ, που θα γίνει στα μέσα Νοεμβρίου, η ΕΠΟ αναμένεται να επικυρώσει το σχέδιο της «προσθαφαίρεσης» των ομάδων και έτσι να είναι τρεις οι ομάδες που θα ανεβαίνουν και τρεις οι ομάδες που θα υποβιβάζονται από το πρωτάθλημα της Super League για το αντίστοιχο της Football League.

Από την πλευρά της, η Super League είχε προτείνει λόγω κυρίως του ασταθούς οικονομικού περιβάλλοντος που επικρατεί στη Football League να είναι δύο οι ομάδες που θα ανεβαίνουν και θα πέφτουν, ενώ άλλη πρόταση ήταν να ανεβαίνουν δύο και ο τρίτος να παίζει μπαράζ, ωστόσο και οι δύο προτάσεις φαίνεται πως δεν περνούν.

Το παραπάνω επιχείρημα του Συνεταιρισμού, ωστόσο, μπορεί να μην έπεισε την ΕΠΟ για νέα αναδιάρθρωση, αλλά οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας έχουν σκεφτεί πολύ καλά πως το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας δεν προχωρά λόγω των οικονομικών δυσκολιών του και για αυτόν τον λόγο έχουν προχωρήσει στον σχεδιασμό ενός πρωταθλήματος, το οποίο θα απαρτίζεται από 32 ομάδες με δύο ομίλους των 16 ομάδων".

1 σχόλιο: