Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Άρης: Έτος 2020 (part 2)


Έτος 2020: O Άρης βρίσκεται και πάλι σε τέλμα. Αν και πλέον δεν υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα αφού οι παραδοσιακοί παράγοντες έχουν βάλει σε... τάξη τα οικονομικά του συλλόγου η ομάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η ομάδα βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Οι νέοι "οπαδοπατέρες" ασκούν βαρύτατη κριτική για την ομολογουμένως κάκιστη αγωνιστική πορεία της ομάδας μέσω εκπομπών σε ραδιοφωνικούς σταθμούς με "μουστάκια" όπως έκαναν και οι πρόγονοί τους. Η Κ.Μ.Α. που μετρά ακόμα 10.000 μέλη (αν και οι μισοί έχουν "φύγει" από το μάταιο τούτο κόσμο και οι άλλοι μισοί έχουν να πληρώσουν συνδρομή από το 2013 για να μη βγει ο Σκόρδας) προσπαθεί να ανοίξει την ΑΜΚ και κάνει ακόμα εκλογές. Τα τελευταία 7 χρόνια έχουν διεξαχθεί 1.876 διαφορετικές εκλογικές αναμετρήσεις με διαφορετικούς νικητές αλλά ηττημένο πάντα τον Σκόρδα.

Τελικά, το 2020 έρχεται η Αλλαγή και η δικαίωση. "Φρέσκα" πρόσωπα (Σκόρδας, Γρανούζης, Αθανασιάδης, Κόντης, Μανέλ Φερέρ) επιστρέφουν στα κοινά του Άρη με τη βοήθεια των νέων "οπαδοπατέρων". Η θύρα 3 ονομάζεται "σαουρίδεια" αφού έρχεται η δικαίωση για τον παλαιό οπαδοπατέρα και το Beer FC "Πικροχόλειο" προς τιμήν της κοιλιάς του χοντγού. Οι μεταγραφές έρχονται με αεροπλάνα και βαπόρια κατά χιλιάδες ενώ αίσθηση προκαλεί και η τηλεοπτική εμφάνιση του Μέσσι που λέει (ως άλλος Ροναλντίνιο) ότι είναι αρειανός από μικρό παιδί. Tέλος, εμφανίζεται έλλειμμα "ενημέρωσης" και ιδρύεται ο "Αρης FM New Generation".

Και ζήσανε αυτοί καλά...

To part 1 μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου