Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Nα ανησυχείς... "Σαουριδίτιδα" έχεις!»


«Αμάν πια κουράσατε! Φτάνει! Τόσα χρόνια που ήταν οι "σάπιοι" και τα "λαμόγια" στις διοικήσεις δε φωνάζατε... Τώρα ήρθαν κάποιοι άνθρωποι έντιμοι που προσπαθούν να βάλουν τάξη και να συμμαζέψουν τα οικονομικά και βγάζετε κόμπλεξ "ποντίκια", "μπούληδες" και νοσταλγοί του παρελθόντος. Στηρίξτε την ομάδα και μην κάνετε "αντιπολίτευση". Μη μιλάτε, κάνετε κακό στην ομάδα. Μας πρήξατε τα συκώτια. Φτάνει!»

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΤΟΣ 2004 Μ.Χ.

«Αμάν πια κουράσατε! Φτάνει! Τόσα χρόνια που ήταν οι "σάπιοι" και τα "λαμόγια" στις διοικήσεις δε φωνάζατε... Τώρα ήρθαν κάποιοι άνθρωποι έντιμοι που προσπαθούν να βάλουν τάξη και να συμμαζέψουν τα οικονομικά και βγάζετε κόμπλεξ "ποντίκια", "μπούληδες" και νοσταλγοί του παρελθόντος. Στηρίξτε την ομάδα και μην κάνετε "αντιπολίτευση". Μη μιλάτε, κάνετε κακό στην ομάδα. Μας πρήξατε τα συκώτια. Φτάνει!»

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΤΟΣ 2013 Μ.Χ.

Πείτε την αλήθεια... Από τα λάθη δε μαθαίνουμε, έτσι; 

Ευτυχώς, πλέον αυτοί που λένε τα ίδια, που έγιναν... σύνθημα την οκταετία, αυτοί που υβρίζουν αισχρά όσους κάνουν κριτική είναι μειοψηφία στον κόσμο του Άρη.

Για να προλάβουμε πάντως κάποιους που διαβάζουν με το "πουλί" τους σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνουμε τους παράγοντες της 8ετίας του "πατερούλη" με τους σημερινούς, ούτε υποστηρίζουμε πως τα τμήματα της ομάδας δεν πρέπει να στηριχθούν. Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ειδικά στην ΚΑΕ Άρης βλέπουμε προγραμματισμό, διάθεση και μεράκι. Αλλά φυλάμε τα ρούχα μας... Δεν εμπιστευόμαστε τυφλά ΚΑΝΕΝΑΝ.

Καλύτερα λοιπόν "γραφικός", καλύτερα να μην αφήνεις να πέσει τίποτα κάτω, καλύτερα συνεχής καλοπροαίρετη κριτική (ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) για τα πάντα σε όλους ώστε να μην ξεφύγουν ποτέ... Ώστε να ψάχνουν το καλύτερο για την ομάδα κι όχι για τον εαυτό τους και αυτούς που τους γλείφουν.

Και επιτέλους ήρθε η ώρα οι διοικήσεις διαχειριστών να μάθουν να ζουν και με την κριτική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου