Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

'Αλλη μία όμορφη εκδήλωση της "Αρωγής Θεσσαλονίκης"!


To arisiempr.blogspot.gr βρίσκεται πάντα δίπλα σε οποιαδήποτε εκδήλωση της "Αρωγής Θεσσαλονίκης" που βοηθάει το συνάνθρωπό μας. Μία τέτοια πολύ όμορφη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στις 9 Νοεμβρίου στο Fix in Art. Το δελτίο τύπου της ομάδας και το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ,με περηφάνια, την εκδήλωση , που εδώ και ένα μήνα , οργανώνουμε με μια υπέροχη ομάδα εθελοντών.

Η εκδήλωση αυτή θα λάβει μέρος στο Fix in Art στις 9/11/13 από τις 11:00 έως 20:00 σε 5 αίθουσες με παράλληλα δρώμενα για παιδιά.

Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα καθώς και την αφίσα μας.

Η εκδήλωση μας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπό την χορηγία επικοινωνίας των Κοσμοράδιο 95.1 , Plus Radio 102.6 , More 97.1 ,του Thesout και ΤhessalonikiPress!!

ΑΝΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Ελάτε με τα παιδιά σας ,καλέστε τους φίλους και φίλες σας με τα δικά τους παιδιά. Ελάτε να περάσετε ωραία με τα παιδιά σας και όλους μας!! Μελετήστε το πρόγραμμα της εκδήλωσης και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!

Ελάτε να κάνουμε ΜΑΖΙ τη διαφορά ,προσφέροντας ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ!

Η εκδήλωση μας στο facebook : https://www.facebook.com/events/301244640017269/




Ποια είναι η "Αρωγή Θεσσαλονίκης"

Η Αρωγή Θεσσαλονίκης είναι μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι δε δέχονται χρήματα ούτε φάρμακα, αλλά συγκεντρώνουν καθημερινά τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία αποστέλλουν με πακέτα στα σπίτια των άπορων οικογενειών.

Τα πακέτα «αγάπης» προσφέρονται σε οικογένειες μονογονεϊκές , σε οικογένειες που και οι δυο γονείς είναι άνεργοι και γενικώς σε άτομα που η κρίση τα έφερε σε στάδιο οριακής επιβίωσης ακόμα και εξαθλίωσης.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τις 40 οικογένειες που συντηρεί η Αρωγή , ένα νούμερο που αυξάνεται συνεχώς λόγω της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης, καθώς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προσφοράς και εθελοντισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου