Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Free wi-fi, σε λίγο καιρό, σε "Βικελίδης" και "Παλαί"


Δωρεάν ίντερνετ προς όλους θα προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης μετά από πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης, Χασδάι Καπόν.

Ο Δήμος έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση για τους ενδιαφερόμενους που θα προχωρήσουν στην ενέργεια αυτή, ώστε οι Θεσσαλονικείς να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Καπόν στην εφημερίδα «Μακεδονία», η ανάπτυξη αυτών των νέων υπηρεσιών είναι εφικτό να αρχίσει πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρονικό διάστημα περίπου δυο μηνών. Ο κ. Καπόν ανέφερε ακόμη πως στο προγραμματισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι να παρέχεται δωρεάν WiFi σε 80 σημεία της πόλης, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων θα προσφέρετε δωρεάν WiFi και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Άρη, στο "Kλεάνθης Βικελίδης", αλλά και στο Παλαί ντε Σπορ!

Ανάλογη κάλυψη θα υπάρχει και στο γήπεδο του παοκ, στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, στο Ποσειδώνιο, στο Ιβανώφειο, στο θέατρο Γης, στον Ζωολογικό κήπο, στους Κήπους του Πασά, στον Λευκό Πύργο και σε άλλα πολυσύχναστα σημεία της πόλης όπως στις πλατείες Αριστοτέλους, Αγίας Σοφίας, Ιπποδρομίου, Συντριβανίου, Δημοκρατίας, Ελευθερίας, Εμπορίου, Κατούνη, Μοριχόβου, Γαλερίου, Μηνά Πατρικίου, Δικαστηρίων, καθώς και στην κεντρική πλατεία της Τριανδρίας και στην πλατεία της ΧΑΝΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου