Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Προπονήθηκε ο Κύργιας, επιστρέφει ο Τριανταφυλλάκος...


Ο Τριανταφυλλάκος, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μπει με την σειρά του στο κανονικό πρόγραμμα – Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ:


Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις (η προπόνηση έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο).

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήρθε από τον Μιχάλη Κύργια, ο οποίος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, σβήνοντας έτσι το όνομά του από το ιατρικό δελτίο.

Καλά είναι τα νέα και για τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο. Ο 22χρονος μέσος, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μπει με την σειρά του στο κανονικό πρόγραμμα.

Επίσης στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται και ο Άντι Ρένια.

Να θυμίσουμε ότι από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Σωκράτης Διούδης (εθνική Ελπίδων) και Ηλίας Σταυρόπουλος (εθνική Νέων). Αμφότεροι –όπως είναι γνωστό- θα επιστρέψουν την Πέμπτη (17/10).

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Η πρωινή θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και η απογευματινή στο «Δασυγένειο».

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του φιλικού αγώνα στην Καστοριά (16/10, 17:00, στο ΟΑΚΑ του δήμου Καστοριάς).

* Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-20 του ΑΡΗ, Γιώργος Κτιστόπουλος, κλήθηκε στην εθνική Νέων (U-19)  για τον φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου