Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ο Αγγέλου κρατά... χαμηλά τη μπάλα


Ο "Αυτοκράτορας" προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου και κατάφερε να κερδίσει στην πρεμιέρα της Α1, ωστόσο ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να βάλει φρένο στον ενθουσιασμό και παίρνει τα μέτρα του. Από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας του για ένα ντέρμπι με τον συμπολίτη, τελείως διαφορετικό και πολύ δυσκολότερο από εκείνο του κυπέλλου στην Πυλαία.


Ο προπονητής του Άρη γνωρίζει ότι η έλλειψη εμπειρίας πολλών παικτών και η περιρρέουσα ενθουσιώδης ατμόσφαιρα των φιλάθλων της ομάδας μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Για το λόγο αυτό στη σημερινή ομιλία του προς τους παίχτες θα τονίσει ότι θα πρέπει όλοι να βγάλουν από το μυαλό τους τις δυο νίκες που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα επί παοκ και ΚΑΟΔ. Από την άλλη, ο Αγγέλου αναμένεται να βάλει «απαγορευτικό» σε δηλώσεις παικτών, θέλοντας να τους κρατήσει προσγειωμένους στον στόχο και στην δουλειά τους.

Επιπρόσθετα, ο προπονητής του Άρη αναμένεται να δείξει σε βίντεο τα λάθη και τις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα στην Δράμα και τα δυνατά σημεία που έδειξε ο παοκ στο παιχνίδι που έδωσε με τον Κολοσσό στο κρατικό γήπεδο της Πυλαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου