Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ξεκινά για Βέροια

 

Τα ρεπό στον Αρη τελειώσανε και από σήμερα τα. κεφάλια μέσα. Η εβδομάδα που ξεκινά, καταλήγει την Κυριακή στη Βέροια, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ετοιμάζει το πλάνο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Στόχος, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ετοιμότητα της ομάδας, ούτως ώστε να διεκδικήσει το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» (μετά την επιτυχία της Ν. Σμύρνης), κάτι που θα σημάνει την περαιτέρω αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα.

Πριν τη Βέροια, οι κίτρινοι θα κάνουν «στάση» στην Καστοριά (την Τετάρτη), για μια φιλική μονομαχία με ζητούμενο την αξιολόγηση ποδοσφαιριστών που δεν είχε τη δυνατότητα να δει μέχρι τώρα ο προπονητής, αλλά και τη διατήρηση της αγωνιστικής ετοιμότητας των υπολοίπων, σαν ένα είδος πρόβας, ενόψει του ματς της Ημαθίας.

Το ραντεβού του Μιλίνκοβιτς με τους παίκτες είναι για το απόγευμα στο Ρύσιο, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται, κατά κύριο λόγο, στον Μιχάλη Κύργια, αναφορικά με το εάν θα μπορέσει να γυμναστεί ή όχι με την υπόλοιπη ομάδα.

Ζητούμενο, επίσης, για τον Σέρβο τεχνικό η κάλυψη του κενού του τιμωρημένου, Νίκου Τσουμάνη, στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Μαργαρίτη και Καραγκούνη να είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου