Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Απλά "ΝΤΡΟΠΗ" σας ντροπές της πόλης...


Σύσσωμη η αθλητική (ΚΑΕ και ΠΑΕ), δημοσιογραφική και πολιτική κοινότητα αποχαιρέτησε με ανακοινώσεις τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο Φίλιππο Συρίγο.


Κάποιοι φρόντισαν να εκμεταλλευτούν ακόμα και αυτό το γεγονός (κάνοντας μπουζαϊκή προπαγάνδα) με τον πιο χυδαίο τρόπο. Το μόνο ελαφρυντικό που μπορούμε να τους δώσουμε είναι ότι από τις πολλές "φάπες" πλέον έχουν το ακαταλόγιστο.

Διαβάστε την ανακοίνωση-ντροπή της ΚΑΕ παοκ για το γεγονός:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο του δημοσιογράφου Φίλιππου Συρίγου, που σε ηλικία 65 ετών έφυγε από την ζωή. Η παρουσία του Φίλιππου Συρίγου συνδυάστηκε με την είσοδο του μπάσκετ σε κάθε Ελληνικό σπίτι από την δεκαετία του 1980, με την συστηματική τηλεοπτική μετάδοση αγώνων μπάσκετ. Για περισσότερα από 30 χρόνια η φωνή του παρέπεμπε στην τηλεοπτική μετάδοση αγώνων μπάσκετ, μεταξύ των οποίων περιέγραψε τον τελικό των ξυρισμένων κεφαλιών του 1984. Η τελευταία φορά που ο Φίλιππος Συρίγος βρέθηκε στο PAOK Sports Arena και περιέγραψε αγώνα του ΠΑΟΚ ήταν στις 8 Ιουνίου του 2011, στον 5ο τελικό των πλέι οφ, όπου ο ΠΑΟΚ νικώντας με 63-56 τον Άρη εξασφάλισε την συμμετοχή του στα προκριματικά της Ευρωλίγκα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Η ανακοίνωση-μνημείο είναι άλλη μία μαύρη σειρά στο μαύρο βιβλίο της ιστορίας αυτής της ομάδας. Κρίμα, γιατί στη διοίκηση της ΚΑΕ παοκ υπάρχουν και πρώην καλαθοσφαιριστές που έζησαν από κοντά τον εκλιπόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου