Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Eπιβεβαίωση του προβλήματος με τη διαφήμιση στη φανέλα



Όπως αναφέραμε χθες ο Δημήτρης Ηλιάδης θα αναφερόταν εκτός των άλλων και στο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τη διαφήμιση στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας.

Σήμερα ανέφερε χαρακτηριστικά:" Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν ότι έπρεπε να κάνουμε τους ντεντέκτιβ προκειμένου να ανακαλύψουμε που βρίσκονται οι κάθε λογής συμβάσεις. Βρήκαμε ένα μπάχαλο το οποίο προφανώς εξυπηρετούσε κάποιους. Η εικόνα ήταν θλιβερή.

Τελευταίο κρούσμα μία υποχρέωση προς εταιρεία τηλεοράσεων για διαφήμιση στο πίσω μέρος της φανέλας. Θα παρακαλούσα τον κ. Ζαμπέτα ή κάποιον από τις προηγούμενες διοικήσεις εάν έχει αντίγραφο της σύμβασης να μας την φέρει.

Το μόνο που βρήκαμε ήταν ένα πρακτικό συμβιβαστικής επίλυσης με την εταιρεία με ημερομηνία 20/9/2012 που μας υποχρέωνε να επιστρέψουμε 42.000 ευρώ και να διαφημίσουμε την ίδια εταιρεία το 2013 και το 2014 με αντίτιμο 20.000 ευρώ τη χρονιά. Δεν ξέρουμε τι προέβλεπε η αρχική σύμβαση καθώς δεν την έχουμε. Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι το αντίτιμο είναι εξευτελιστικό για τη δυναμική του Αρη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου