Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: "Χαρίζουν" 28 εκατομμύρια ευρώ στον παοκ!


Εξελίξεις με τα χρέη του παοκ προς το Δημόσιο περιμένουν στην ΠΑΕ, καθώς η ελληνική (;) κυβέρνηση φέρεται να δέχεται την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο πατέρας των μεγαλομετόχων του παοκ έχει προτείνει να πληρώσει στο κράτος το αρχικό ποσό του χρέους της ΠΑΕ, χωρίς τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα, ύψους 11,3 εκατ. ευρώ. Από το Υπουργείο Οικονομικών προκύπτει πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα απαντήσουν οριστικά, καθώς εκκρεμεί ένα ραντεβού του Γ. Στουρνάρα με την Τρόικα, όπου θα συζητηθεί το θέμα του χρέους του παοκ.

Αν η είδηση που μεταδίδεται και από "συστημικά" μέσα είναι αληθής τότε θα πρόκειται για άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο εύνοιας της ομάδας του Δημοσίου, που εκτός όλων των άλλων παροχών που έχει δεχτεί είναι και η μόνη που έχει ιδιόκτητο γήπεδο από τα χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου. Τη στιγμή που κόβονται μισθοί, συντάξεις, γίνονται απολύσεις, τη στιγμή που άλλες ΠΑΕ έχουν απαγόρευση μεταγραφών για πολύ μικρότερα ποσά, "χαρίζονται" χρήματα σε ΠΑΕ με ειδική φωτογραφική ρύθμιση.

Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η προκλητική πρόταση Σαββίδη, ουσιαστικά θα γίνει απαλοιφή των προσαυξήσεων και των προστίμων που λόγω προσφυγών των διοικήσεων της ΠΑΕ παοκ στα διοικητικά δικαστήρια έχουν «παγώσει» και υπολογίζονται περίπου στα 28 εκατ. ευρώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου