Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Άρης θα ζητήσει άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών!


Ένας ιδιαίτερα σημαντικός άξονας στον οποίο αναμένεται να γίνει αναφορά σήμερα από τον Δημήτρη Ηλιάδη και φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Δημοκρατία» έχει να κάνει με την «επόμενη μέρα» του Άρη και το «καυτό θέμα» των μεταγραφών.


Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο Ηλιάδης (εκτός απροόπτου) θα πει από μικροφώνου ότι ο Άρης θα ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς, ώστε τον Ιανουάριο να υπάρξει η άρση του απαγορευτικού στις μεταγραφές, για τις ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση (Άρης και Πανιώνιος), με σειρά επιχειρημάτων, ειδικά από τη στιγμή που μέσω του άρθρου 99 μπαίνει στη φάση της εξυγίανσης, άρα δεν συντρέχουν λόγοι αποκλεισμού.

Ο λόγος προφανής. Τα οικονομικά εγκλήματα των προηγούμενων χρόνων έφεραν τον Άρη στον γκρεμό με χρέη 32 εκατομμυρίων ευρώ και χωρίς αδειοδότηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η δεύτερη χρονιά της «μη αδειοδότησης», καθιστά τον Άρη εξαιρετικά αδύναμο στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα, βάσει των φιλοδοξιών του κόσμου και της δυναμικής της ομάδας..

Πρόκειται για ένα κρίσιμο σημείο, η «μάχη» για το οποίο πρέπει να βρει όλον τον Άρη ενωμένο, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

πηγή: www.pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου