Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλική ήττα στο βόλεϊ με πολιτικό μήνυμα...


Την ήττα από τον Εθνικό με 3-1 σετ γνώρισε ο Άρης στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Αλεξανδρούπολη χθες το βράδυ.


Όπως ενημέρωσε το κιτρινόμαυρο ΤΑΠ:

«Η κούραση από το ταξίδι Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη στοίχισε στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι όσο είχαν τις δυνάμεις με το μέρος τους κατάφεραν να βγάλουν στο γήπεδο μέρος των δυνατοτήτων τους.

Ο Άρης πήρε το πρώτο σετ με 25-18, όμως στη συνέχεια η σαφώς πιο ξεκούραστη ομάδα του Έβρου επικράτησε με 25-16, 25-15 και 25-23. «Μάχη» έγινε και στο τέταρτο σετ όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 19-16, όμως ο Εθνικός κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να πάρει το σετ. Η ομάδα του Μιχάλη Κυριακού αγωνίστηκε χωρίς τους Γιάννη Κυριακίδη και Δημήτρη Γκαρά.

Τα σετ: 18-25, 25-16, 25-15, 25-23

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Μουστακίδης): Ράιτς, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Ανδρεάδης, Αν.Δαλακούρας, Μιγιαήλοβιτς / Δαρίδης (λ), Γραμματικάκης, Κ.Δαλακούρας.

Άρης (Κυριάκου): Χαριτωνίδης, Αρμενάκης, Ρόλιτς, Ντίνας, Γάτσης, Παπαδημητρίου / Τσοπάνογλου (λ), Ίλιτς, Ναζίρης, Χατζηπαραδείσης.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για to Σάββατο (21/09) στις 16.00 στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, στο οποίο το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος του ΤΑΠ Άρης, Θωμάς Γιώτας».

To παιχνίδι σημαδεύτηκε όμως από ένα άλλο γεγονός. Εντός αθλητισμού λοιπόν, πέρασε η αντίδραση για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα το βράδυ της Τρίτης (17/9).

Ο άτυχος νεαρός ράπερ δέχθηκε θανατηφόρο χτύπημα από μέλος της Χρυσής Αυγής και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη επίθεση.


Όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αντιδράσεις περνούν και στον αθλητισμό. Έτσι, ομάδα νεαρών που παρακολουθούσε το φιλικό παιχνίδι βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Άρη σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε: «Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ντοπάρουν με έθνος και φυλή. Παύλος Φύσσας, 34 χρονών, νεκρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου