Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Οι πολιτικοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα χαρίζουν χρέη στον παοκ...


Ναι, είναι αλήθεια! Έχουν έτοιμη την (ν)τροπολογία!



Οι πολιτικοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα, οι πολιτικοί που ψηφίζουν τα μνημόνια - θηλιά ή αυτοί που κάνουν τους "αντιμνημονιακούς" χαρίζουν σε ΠΑΕ, που κάνει μεταγραφές εκατομμυρίων ευρώ (όπως λένε), πάνω από 23 εκατομμύρια ευρώ!


Όπως ενημερώσαμε με παλαιότερες αναρτήσεις μας η πρόκληση απέναντι στον ελληνικό λαό παίρνει σάρκα και οστά. Τη στιγμή που κόβονται μισθοί, συντάξεις, χιλιάδες απολύονται ή μπαίνουν σε διαθεσιμότητα και η ανεργία βρίσκεται σε επίπεδα ρεκόρ πεντηκονταετίας το ελληνικό Δημόσιο υπό την πίεση Ελλήνων βολεμένων βουλευτών (μία παρακυβέρνηση) δε βάζει μυαλό και χαρίζει φωτογραφικά σε ΑΕ περίπου το 70% του χρέους της. Και αυτό εμφανίζεται ως φυσιολογικό και δίκαιο!


Αν τολμήσουν να προχωρήσουν σε αυτό το τεραστίου μεγέθους ΣΚΑΝΔΑΛΟ δε θα δεχόμαστε πλέον από κανέναν βουλευτή, υπουργό και πολιτικό τον όρο "θυσία για την πατρίδα" ή "αντιμνημονιακός" αφού θα έχουν προχωρήσει σε... προηγούμενο με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.

Το δυσάρεστο είναι ότι και οι δημοσιογράφοι δεν αναδεικνύουν το θέμα. Ή μάλλον το αναδεικνύουν προς το συμφέρον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ παοκ Ιβάν Σαββίδη... Οι γνωστοί δημοσιογράφοι με τα αφεντικά που κάποιοι ακόμα τους διαβάζουν, τους βλέπουν και τους ακούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου