Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Δεύτερη ήττα από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη


Δεύτερη ήττα γνώρισε η ομάδα βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη από τον Εθνικό, αυτή τη φορά με 3-1 σετ, βγήκαν όμως χρήσιμα συμπεράσματα για τον Μιχάλη Κυριακού.


Όπως ενημέρωσε το ΤΑΠ Άρης «με 3-1 σετ επικράτησε και στην δεύτερη αναμέτρηση στον Έβρο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης του Άρη. Ο Μιχάλης Κυριακού αποκόμισε χρήσιμα συμπεράσματα και από την σημερινή αναμέτρηση καθώς οι παίκτες κατά διαστήματα έπαιξαν καλό βόλεϊ.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την χθεσινή (20/09) αναμέτρηση ο Εθνικός πήρε το πρώτο σετ με 25-19. Οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν 1-1 καθώς επικράτησαν με 25-23 στο δεύτερο σετ.

Το τρίτο σετ εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης καθώς το κατέκτησε με σκορ 25-14.Εύκολα πήρε και το τέταρτο σετ η ομάδα του Έβρου με σκορ 25-13.

Οι κίτρινοι παρατάχθηκαν και σε αυτήν την αναμέτρηση χωρίς τους Γιάννη Κυριακίδη και Δημήτρη Γκαρά. Στην ακριτική πόλη δεν μπόρεσε να δώσει τελικά το παρόν ο πρόεδρος του ΤΑΠ Άρης, Θωμάς Γιώτας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά τον εθνικό Αλεξανδρούπολης για την φιλοξενία και το ξενοδοχείο Θράκη Παλλάς για την διαμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου