Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στην ενδεκάδα Μπουζάνης, Νταμαρλής, Ιμπέ!


Την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Δευτέρας στη Πηγάδια της Ξάνθης, θα δοκιμάσει το απόγευμα ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο».


Όπως όλα δείχνουν, ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας μας προσανατολίζεται σε τρεις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό. Αρχικά θα εμπιστευτεί τον Μπουζάνη, αντί του Διούδη, κάτω από τα δοκάρια, ενώ θα καλύψει το κενό του τραυματία Παπαδόπουλου, με έναν εκ των Νταμαρλή ή Κοτσαρίδη, ως παρτενέρ του Ελσνερ. Ο Μιλίνκοβιτς θα δώσει πιθανότατα μια ευκαιρία στον Ιμπέ, τον οποίο προορίζει για την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, διατηρώντας στην κορυφή τον Ουντότζι. Ο Τάτος θα γυρίσει στον άξονα, ως δεκάρι και ο Σταυρόπουλος, παραμένει αμετακίνητος στα δεξιά, όντας, ίσως, ο μοναδικός παίκτης του Αρη που βρίσκεται σε φουλ φόρμα αυτή την περίοδο.

Τα πράγματα παραμένουν σταθερά στην άμυνα. Ο Πουλίδο με τον Κύργια θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ, έχοντας στα αριστερά τον Τσουμάνη και στα δεξιά, τον Ψυχογιό ο οποίος με το Λεβαδειακό ήταν θετικός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου