Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

O Tζεβελέκης θέλει "ενιαίο Άρη"!

Με αφορμή την έρευνα που κάνει η Ισπανική ομοσπονδία λαϊκής βάσης για το συγκεκριμένο μοντέλο, ζητήθηκε η άποψη του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης Θανάση Τσεβελέκη ο οποίος φιλοξενήθηκε στον Arena fm και μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα.


Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, θετική θα έλεγα που ασχολήθηκε η Ισπανική ομοσπονδία. Αλλά ξέρω τον λόγο και μπορώ να σας τον εξηγήσω. Τώρα που όλα είναι στάσιμα και δεν κινείται τίποτα ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων δουλεύουν συστηματικά αυτήν την ιδέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά στο εξωτερικό υπάρχουν κάποιοι Αρειανοί  που κατέχουν σημαντικές θέσεις στις χώρες τους οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση και δουλεύουν πολύ συστηματικά σε αυτό το μοντέλο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για τον Άρη και κυρίως για τέτοιες ιδέες που πρέπει να καλλιεργηθούν στην χώρα. Έτσι φτάσαμε σε αυτό το δημοσίευμα . Δεν έχω παρατήσει ποτέ αυτήν την ιδέα και θα την κυνηγήσω.

Το βασικό θέμα είναι τεχνοκρατικά να ετοιμαστεί ένα μοντέλο που θα λειτουργεί στην πράξη. Πρέπει να μελετηθεί μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας ένα τέτοιο εγχείρημα και αυτή την δουλεία την κάνουμε αυτοί οι άνθρωποι που ανέφερα πριν και βρίσκονται στο εξωτερικό. Είναι όλοι σημαντικοί άνθρωποι και τεχνοκράτες και δουλεύουν συστηματικά αυτό το μοντέλο μέχρι κάποια στιγμή να είναι έτοιμο με κάθε λεπτομέρεια. Θα περιλαμβάνει μια επαγγελματοποίηση και του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου και θα έχουν κοινό ταμείο. Αναγκαστικά θα καταφύγουμε σε αυτή την λύση καθώς μέχρι τώρα όλες οι υπόλοιπες απέτυχαν. Πρέπει να το πιστέψει ο κόσμος και να το αγκαλιάσει και άμα γίνει κάτι τέτοιο πιστεύω θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση».

Ο Τζεβελέκης όσο ήταν πρόεδρος του Άρη διεμήνυε ότι θα αφήσει πίσω του μηδενικά χρέη. Τζεβελέκη τα χρέη σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου