Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Συναίνεσε και το δημόσιο για το 99!


Ο δρόμος για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 άνοιξε! Σύμφωνα με πληροφορίες η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το αίτημα εξυγίανσης του Άρη μέσα από τις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα είναι θετική και μάλιστα δημοσιεύθηκε σήμερα! Αυτό σημαίνει ότι πλέον η ΠΑΕ είναι άμεσα έτοιμη να καταθέσει πλήρη φάκελο στο δικαστήριο και να υπαχθεί οριστικά στο άρθρο 99!

Με την συγκεκριμένη γνωμοδότηση η ΠΑΕ ξεπερνάει το απαιτούμενο 60,01% των πιστωτών που συναινούν για την υπαγωγή της στο άρθρο 99, καθώς υπάρχουν ήδη πολλές συμφωνίες με παίκτες στους οποίους υπάρχουν οφειλές! Και επισήμως, με την υπογραφή του κράτους επιβεβαιώνεται η βιωσιμότητα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, ενώ αναγνωρίζονται έμμεσα οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος που επιβεβαιώνουν και την προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ. Αυτή η απόφαση σημαντική και για ακόμα έναν λόγο, καθώς για πρώτη φορά υπάρχει έμπρακτη συμβολή και στήριξη στην διαδικασία εξυγίανσης.

Πλέον, η ΠΑΕ έχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να τα καταθέσει στο δικαστήριο μέχρι τις 19 Αυγούστου και να υπαχθεί οριστικά στο άρθρο 99!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου