Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Hρέμησαν στην Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ και την Μπάγερν!


Μετά τον αγωνιστικό αποκλεισμό του παοκ από τα play - off του Champions League ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ευρώπη αισθάνεται ανακουφισμένη. Τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια είδαν έναν από τους βασικότερους αντιπάλους τους και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου να αποκλείεται από τη Μεταλίστ.

Ο Μέσι δήλωσε σε αργεντίνικο μέσο ενημέρωσης: "Ευτυχώς που αποκλείστηκε ο παοκ. Είχα σκεφτεί πως αν τύχαινε να τον αντιμετωπίσουμε θα εγκατέλειπα την ενεργό δράση. Δεν αντέχω τους διασυρμούς! Ήταν σαφέστατα το πρώτο φαβορί αλλά πλέον όλοι έχουμε τις δικές μας πιθανότητες". Ο Ρονάλντο μίλησε στην εφημερίδα "Αs": "Όλοι μέσα στην ομάδα συζητούσαμε για τον παοκ. Τρέμαμε στην ιδέα ότι θα τον αντιμετωπίσουμε στους ομίλους. Ο προπονητής μας έκανε σχέδια για το πως θα αντιμετωπιστεί ο Λούκας ενώ εγώ ξεκίνησα επιπλέον προπονήσεις για να μπορέσω να φέρω εις πέρας την αποστολή μου απέναντι στον Κιτσίου. Θα παίζαμε με σύστημα "Σούλη Παπαδόπουλου". Έντεκα παίχτες πίσω από τη μπάλα κι ό,τι βγει στην κόντρα. Είχα κάνει και τάμα να μη ξαναφορέσω ροζ μαγιώ αν αποκλειόταν ο παοκ. Τώρα μόνο ροζ στηθόδεσμο...". Αλλά και στη Γερμανία έτρεμαν πιθανή πρόκριση του παοκ ενώ η Μέρκελ έθεσε βέτο: "Ή θα αποκλειστεί ο παοκ ή δε θα πάρετε την επόμενη δόση και θα βγείτε από το ευρώ".


Η ομάδα του παοκ ήταν πολύ καλύτερη και στα 180 λεπτά των δύο αγώνων. Είχε σε κάθε ημίχρονο από 5 δοκάρια και τουλάχιστον 20 κλασικές ευκαιρίες ενώ η Μέταλιστ έκανε 1 φάση και πέτυχε 3 γκολ. Η τύχη όμως γύρισε την πλάτη στην πιο κωλόφαρδη ομάδα της Ελλάδας την τελευταία 90ετία η οποία παρά το μεγάλο μπάτζετ της (με δανεικούς ποδοσφαιριστές) δεν τα κατάφερε.

Χθες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Ιβάν μετά το τέλος του αγώνα τραγουδούσε το νέο σουξέ της Σάσας Μπάστα: "Μου μαθες έρωτα έρωτα έρωτα έρωτα έρωτα μοναδικό... Ένσταση ένσταση στο κορμί σου ένσταση, ένσταση ένσταση όταν μ' αγγίζεις ένσταση..."


Η τρο-πεο-θήκη όμως στο Μακεδονίας Παλλάς δε θα μείνει άδεια φέτος. Πλέον ο στόχος του παοκ έχει επικεντρωθεί στην κατάκτηση του Europa League όπως δήλωσε χθες και αυτός που κάνει το μεγαλομέτοχό του. Εκεί αναμένεται να κάνει περίπατο... Ο παοκ πλέον περιμένει το επόμενο θύμα του! Μάλιστα φήμες λένε ότι οι στοιχηματικές εταιρίες δε θα δώσουν επιλογή κατάκτησης του τροπαίου καθώς αναμένεται να αποτελέσει ένα εύκολο κέρδος για όσους ποντάρουν τον παοκ. Και πως να μην είναι όταν το ρόστερ του αποτελείται από την αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

2 σχόλια: